Halutaan myydä
Web-app / mobiili-app urheilujoukkueille lisäämään harrastajien omatoimista harjoittelua

Kohdenumero FK55571
Hintapyyntö 60 000
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myyn web-pohjaista palvelua, joka toimii sekä www-selaimessa, että mobiilisti. En myy yritystystäni vaan valmista pakettia ja liiketoimintaa, jonka voi ottaa oman yrityksensä alaisuuteen.

Sovellus on urheilujoukkueille tarkoitettu omatoimisen harjoittelun edistämissovellus. Se on koeajettu juniorijalkapallossa ja varsinkin Korona-aikana sen tarpeellisuus nousi todella esille. Sovelluksen avulla valmentajat voivat harjoituttaa joukkuetta ajasta ja paikasta riippumatta ja sen idea on tuoda harjoitteluun lisämotivaatio pelillistämisen avulla. Kerron lisää mielelläni, jos kiinnostusta löytyy.

Palvelun kannattavuus on hyvä ja sen vaatima työmäärä vähäinen. Asiakastyytyväisyys ja uskollisuus ovat olleet hyviä. Välitöntä tuotekehitystarvetta ei ole mutta mahdollisuuksia on rajattomasti. Myyntihenkiselle ihmiselle hyvä tilaisuus kasvattaa toimintaa merkittävästi, sillä asiakkaiksi kelpaavat käytännössä kaikki urheiluseurat koosta riippumatta.

Nettipalvelun omistus siirretään lähdekoodeineen ostajalle. Toimintaa tällä hetkellä pyörittävää yritystä ei myydä.

Myynnin syynä on palvelun kehittäjän keskittyminen pelikehitykseen


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myytävänä menestyksekkään teknisten työstökoneiden maahantuojan ja tukkukaupan liiketoiminta

Yhtiö on menestynyt teknisten työstökoneiden maahantuoja, joka toimittaa laadukkaita työstökoneita teollisuuden eri toimialojen tarpeisiin.Asiakaskunta on laaja isoista pörssiyhtiöistä PK-yhtiöihin sekä erilaisiin toimipisteisiin ja oppilaitoksiin. Työstökoneet ja tuotannon tarvikkeet tulevat alan johtavilta eurooppalaisilta valmistajilta. Yhteistyö työstökoneiden valmistajien kanssa on mittavaa ja heiltä on saatavissa uudelle yrittäjälle merkittävä apu toiminnan kehittämiseen.Pakettiin kuuluu laadukas uude...

Katso lisätiedot

Asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaalla toimiva asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden ja kappaletavaran kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia.Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyise...

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot