Halutaan myydä
Turkishäntien patentoitu valmistusmenetelmä

Kohdenumero FK61648
Hintapyyntö 1 700
Liikevaihto Keksinnön hyödyntäminen on aloitusvaiheessa
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Future on menetelmä, jonka avulla turkistuotteet voidaan valmistaa huomattavasti nykyistä halvemmasta raaka-aineesta ekologisesti. Future perustuu turkistuotannon ylijäämämateriaalien (häntien) hyötykäyttöön.

Uudella keksinnöllisellä menetelmällä valmistetaan helposti korkealaatuisia arvoturkistuotteita lähes jätteiksi luokiteltavasta raaka-aineesta.

Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta häntäsuikaleet voidaan liittää toisiinsa yhtenäiseksi turkistuotteeksi.

Valmistus on mahdollista ilman kalliita laiteinvestointeja tai alan erityiskoulutusta.

Menetelmän hyötyjä ovat mm. seuraavat; kestää vesipesun, kulutuksen ja käytön kestävyys, tuotteet ovat kevyitä, tuote hengittää paremmin, tuotteen hinnasta osa luonnonsuojeluun, jälleenmyyjien varaintuloutuksesta osa sijoitetaan maailmanlaajuisten innovaatioiden kehitystyöhön.

Vasta myydyistä tuotteista tilitetään 3 - 4 % luonnonsuojelullisiin kehityshankkeisiin.

Lisätiedot Pekka Luhtala p. 050 517 6360, pekka.luhtala(at)gmail.com


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Puusepänliiketoiminta, jolla on kymmenien vuosien toimintahistoria

Puusepänliike valmistaa yksilöllisiä puusepäntuotteita vaativiin projekteihin. Puutuotteita valmistetaan asiakkaiden erikoistarpeisiin ja useimmiten arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan suunnitelmien mukaan. Tuotteet ovat aina yksilöllisiä, varta vasten kohteeseen valmistettuja.Liiketoiminnan kannattavuus on hyvä ja se tarjoaa uudelle omistajalle vuosikymmenten aikana valmiiksi rakennetun toimivan kokonaisuuden, jolla on valmiiksi hyvä tunnettuus, kassavirta sekä hyvät asiakkaat.Myynnissä oleva puusepänli...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Akaan Viialan keskustaliiketila 508,5 m2, toiminut ravintolana.

Kiinteistö Oy Viialan Torikulma Oy, osakkeet 9-4298, oikeuttavat 508,5 m2 toimitilan hallintaan....

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot