Halutaan myydä
Poistamme huijaukset kaupankäynnistä

Kohdenumero FK63058
Hintapyyntö 5 000
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Olemme skaalautuvan digitaalisen liiketoiminnan startup, joka tuo markkinoille täysin uuden, turvallisen maksamisen konseptin. Vastaavaa palvelua ei löydy, joten potentiaali ja kysyntä ovat maailmanlaajuisesti valtavia.



Mistä on kyse? Yksityishenkilöiden ja muiden pientoimijoiden välinen kaupankäynti on hyvin riskialtista; niin tuotteen ostajalla kuin myyjälla on suuri riski tulla huijatuksi. Palvelumme avulla kaupankäynnin molemmat osapuolet voivat nukkua yönsä rauhassa tietäen, että kauppa toteutuu sovitun mukaisesti.



Kehittämämme innovaation tuotekehitys on juuri valmistumassa ja aloitamme palvelukonseptin markkinoinnin ja myynnin.



Haluatko sinä olla osakkaana yrityksessä, joka tuo uuden turvallisen maksamisen konseptin ensin Suomeen ja sen jälkeen myös kansainvälisille markkinoille – potentiaalisesti jopa Piilaaksoon asti!



Osakkuuteen ei sisälly työvelvoitetta, mutta toivomme mukaan eri alojen osaajia, jotka ovat halukkaita jakamaan osaamistaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppaSuomalainen yritys, joka on omistautunut suunnittelemaan, valmistuttamaan ja myymään laadukkaita sekä ekologisia koiratarvikkeita.Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat viilennettävä koirankuppi, sisustukselliset koiranpedit ja käytännölliset koirien asusteet. Lisäksi yritys lanseeraa pian uusia tuotteita kuten nahkataluttimen, nahkapannan, pentulaatikon ja koiran matkapedin. Suunnitteilla on myös pohjavillaa poistava koiranharja...

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Myydään Virossa toimivan yhtiön maantiekuljetusliiketoiminta ja yritysomaisuus

Yhtiön toiminta on kuljetus- ja logistiikkapalvelujen sekä lyhytaikaisten varastointipalvelujen tarjoaminen (tavarahotelli). Yhtiön vahvuuksia ovat pitkäaikainen ja korkea palvelukulttuuri ja joustavuus, mikä erottaa ne monista kuljetuspalvelun harjoittajista. Yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus erikoiskäsittelyä vaativien lasituotteiden kuljettamisesta. Yritys työllistää 5 kuljettajaa, joilla on pitkäaikainen alan kokemus ja joista yksi hoitaa myös logistiikka-kuljetuspäällikön tehtäviä.  Kuljetusvälineet (r...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava menestyvä LVI yritys kaupan!

Hyvämaineinen yritys tekee vaativia LVI-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Länsi-Suomessa. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöstön ja laadukkaan toiminnan vuoksi varsin laaja ja monipuolinen. Yleisempien putkitöiden lisäksi osaaminen kattaa myös mm. jäähdytysputkistot, kaukolämpötyöt sekä sprinklerijärjestelmät. Olemas...

Katso lisätiedot