Halutaan myydä
Poistamme huijaukset kaupankäynnistä

Kohdenumero FK63058
Hintapyyntö 5 000
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Olemme skaalautuvan digitaalisen liiketoiminnan startup, joka tuo markkinoille täysin uuden, turvallisen maksamisen konseptin. Vastaavaa palvelua ei löydy, joten potentiaali ja kysyntä ovat maailmanlaajuisesti valtavia.



Mistä on kyse? Yksityishenkilöiden ja muiden pientoimijoiden välinen kaupankäynti on hyvin riskialtista; niin tuotteen ostajalla kuin myyjälla on suuri riski tulla huijatuksi. Palvelumme avulla kaupankäynnin molemmat osapuolet voivat nukkua yönsä rauhassa tietäen, että kauppa toteutuu sovitun mukaisesti.



Kehittämämme innovaation tuotekehitys on juuri valmistumassa ja aloitamme palvelukonseptin markkinoinnin ja myynnin.



Haluatko sinä olla osakkaana yrityksessä, joka tuo uuden turvallisen maksamisen konseptin ensin Suomeen ja sen jälkeen myös kansainvälisille markkinoille – potentiaalisesti jopa Piilaaksoon asti!



Osakkuuteen ei sisälly työvelvoitetta, mutta toivomme mukaan eri alojen osaajia, jotka ovat halukkaita jakamaan osaamistaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Suunnittelupainotteinen järjestelmätoimittaja

Yritys tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita järjestelmäratkaisuja mukaan lukien suunnittelun, järjestelmätoimitukset kuin myös huollon. Toimitukset tapahtuvat pääosin avaimet käteen periaatteella.Huoltotoiminnassa varmistetaan käytössä olevien järjestelmien sekä laitteiden toimivuus ja turvallisuus. Modernisointiliiketoiminnassa tarjotaan ratkaisuja elinkaarensa loppupäässä oleville järjestelmille niin osapäivityksiä kuin täysmodernisointiratkaisuja....

Katso lisätiedot

Erikoispuusepäntehdas Etelä-Suomessa

Erikoispuusepäntehdas on erikoistunut julkisten tilojen sisustamiseen.Toimintaa on kehitetty vuosien mittaan uusimalla konekantaa, keskittymällä laatuun ja ympäristöystävällisyyteen materiaaleissa sekä hukkamateriaalin minimoimiseen.Nopea palvelu, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat myyntivaltteja....

Katso lisätiedot

Hotellikiinteistö Helsingissä

Hyvällä paikalla sijaitseva keskisuuri hotelli, jossa hyvä käyttöaste. Runsaasti kokous- ym. tiloja....

Katso lisätiedot