Halutaan myydä
Poistamme huijaukset kaupankäynnistä

Kohdenumero FK63058
Hintapyyntö 5 000
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Olemme skaalautuvan digitaalisen liiketoiminnan startup, joka tuo markkinoille täysin uuden, turvallisen maksamisen konseptin. Vastaavaa palvelua ei löydy, joten potentiaali ja kysyntä ovat maailmanlaajuisesti valtavia.



Mistä on kyse? Yksityishenkilöiden ja muiden pientoimijoiden välinen kaupankäynti on hyvin riskialtista; niin tuotteen ostajalla kuin myyjälla on suuri riski tulla huijatuksi. Palvelumme avulla kaupankäynnin molemmat osapuolet voivat nukkua yönsä rauhassa tietäen, että kauppa toteutuu sovitun mukaisesti.



Kehittämämme innovaation tuotekehitys on juuri valmistumassa ja aloitamme palvelukonseptin markkinoinnin ja myynnin.



Haluatko sinä olla osakkaana yrityksessä, joka tuo uuden turvallisen maksamisen konseptin ensin Suomeen ja sen jälkeen myös kansainvälisille markkinoille – potentiaalisesti jopa Piilaaksoon asti!



Osakkuuteen ei sisälly työvelvoitetta, mutta toivomme mukaan eri alojen osaajia, jotka ovat halukkaita jakamaan osaamistaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hää- ja juhlapukujen erikoisliikkeet Tartossa ja Tallinnassa

Viron laajin juhlapukujen ja häävaatteiden salonki avattiin vuonna 2007. Yhtiö tarjoa erinomaisen valikoiman morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Yhtiöllä on 2 näyttelytilaa vuokratiloissa - Tartossa ja Tallinnassa. Salongit on sisustettu viihtyisästi ja tyylikkäästi. Asiakkaat - enimmäkseen paikalliset hääparit, mutta merkittävä osa asiakkaista on myös suomalaiset. Salonkien markkinaosuus Virossa on 25%. Myynnissä on salonkien liiketoiminta, sekä varasto (ostohinnan ollessa noin 250 0...

Katso lisätiedot

Somerolaisen Somertekno Oy:n tuotantotilat ja koneet, laitteet ja kalusto.

Somertekno Oy on valmistanut profilointikoneita oheislaitteineen, rainoitus- ja arkituslinjoja, käärintäkoneita sekä erilaisia kuljettimia. Toiminta on ollut jo muutaman vuoden keskeytyksissä, mutta niin tilat, koneet kuin tarvittava dokumentaatio mahdollistavat toiminnan uudelleen käynnistämisen nopealla aikataululla. Tuotantotilat ja -laitteet mahdollistavat toki myös muunlaisen konepajaliiketoiminnan....

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Yksi Viron suurimmista ja tunnetuimmista täyden palvelun käännöstoimistoista

Myynnissä on kaksi käännöstoimistoa, jotka työskentelevät saman toimitusjohtajan johdolla ja käyttävät samaa kääntäjien tietokantaa. Suuremman toimiston vuosiliikevaihto on 1,3 miljoonaa ja pienemmän 200 tuhatta. Liikevoitto on noin 20 % liikevaihdosta. Valikoima sisältää kaikki maailman kielisuunnat sekä kirjalliset ja suulliset käännökset....

Katso lisätiedot