Halutaan myydä
DIGIALUSTA - ALUSTA - MARKKINAPAIKKA

Kohdenumero FK60280
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Myytävänä alustabusiness, jota voi käyttää moneen eri liiketoimintaan.
Alusta on toiminut kivijalkaliikkeiden ja pienten yritysten markkinointipaikkana nimellä ostoskortteli.fi. Tarvittaessa julkaisualustan voi helposti muuttaa palvelemaan mitä tahansa domainia ja liiketoimintaa.

Ostoskortteli.fi -palvelussa yrittäjät lisäävät alustalle itse omat mainoksensa, ja ne tulevat julki välittömästi. Kuvien ja tekstien tuominen alustalle on helppoa.

Nykyisessä liiketoimintamallissa alustalla ilmoittavat yritykset saavat oman kotisivun, jota he pystyvät itse muokkaamaan.

Myytävänä on julkaisualusta, jossa useat käyttäjät pystyvät julkaisemaan helposti erilaisia teksti- ja kuvatiedostoja. Superadminin kautta julkaisualustan ylläpitäjä pääsee muokkaamaan kaikkia alustalla julkaistavia tekstejä ja kuvia. Kauppa sisältää ostoskortteli.fi sivuston
- domainit
- somekanavat (Facebook, Youtube, Instagram)
- kaiken liiketoimintaan liittyvän datan
- asiakasrekisterin
- HubSpot CRM-asiakasjärjestelmän
- Google Analytics tilin
- Google Search Console tilin
- MailChimp sähköpostimarkkinointiohjelman tilin
- ei aktiivisen Google Ads tilin
- alustan ja toiminnan konsultoinnin ja tarvittaessa alustan IT-tuen sekä alustan sähköiset myynti- ja markkinointmateriaalit sekä fyysiset tarrat.

Ylläpitokulut ovat noin 30€/kk. Alusta on ollut toiminnassa vuoden 2018 alusta, joten orgaaninen (ilmainen) Google näkyvyys on alustalla erittäin hyvä. Lisätietoja alustasta löytyy osoitteesta www.digilick.com/ostoskortteli

Miksi myydään?
Liikeidean alkuperäinen kehittäjä joutui henkilökohtaisista syistä vetäytymään yrityksestä, ja jäljelle jääneillä ei ollut mahdollista jatkaa kyseistä liiketoimintaa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Erikoispilarit, -aihiot ja -hirret. Yritys on merkittävästi vientipainotteinen.

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Vahvasti vientipainotteinen yritys.Tarjolla perheyrityksen pyörittämä tehdas, joka on erikoistunut kotimaisen männyn ja kuusen jalostukseen. Laatu, joustavuus ja perinne yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa liimapuutehtaassa. Olipa kyse erikoispilareista, -aihioista tai mastoista purjelaivoille, tämä tehdas vastaa monenlaisiin tarpeisiin, taaten samalla korkean laadun ja kestävät tuotantoperiaatteet....

Katso lisätiedot

Ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia oma energiayhtiö

Tällä yrityksellä on erittäin hyvä aloittaa tai vahvistaa asemaansa energialiiketoiminnassa.Yhtiö tuottaa asiakkailleen kaukolämpöä.Asiakkaat ovat pääosin kunnan omistamia kiinteistöjä ja rakennuksia. Asiakkaina on myös yritykset, yksityiset taloyhtiöt sekä yksityistaloudet. Kaukolämmön yritys tuottaa kotimaisista uusiutuvista luonnonvaroista.Yhtiö omistaa kaksi hakevoimalaitosta sekä kuljetuskalustoa, joka varmistaa sujuvan sekä taloudellisen toiminnan.Kaukolämpöverkosto kattaa vaikuttavat 2300 metriä, mik...

Katso lisätiedot