Halutaan myydä
Alustaratkaisu: Esitysstudio ratkaisut verkkomyyntiin, myymälöihin ja asiakaskäyneille.

Kohdenumero FK58168
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Alustaratkaisu on Poimintavirta ™

Poimintavirta on ainutlaatuinen tapa tuottaa uudenlainen sosiaalinen media (usein yhteissivusto), jonka sisällön esittämiseen tarvitaan vain selain ja puheyhteys. Etäyhteydellä siis selain ja soitto (puhelin, WhatsApp,..)

Poiminta tunnistaa tietolähteen ja näin sen Poimintavirta voi tutkia automaattisesti onko muutoksia tapahtunut lähdetiedostossa.
Poimintavirrassa tieto luokitellaan. Tämä parantaa huomattavasti tekoälyn laaatua.
Poimintavirta sisältää hakupalvelun poimintoihin, lähdetietoon sekä kaikille verkkosivuille.

Poimintavirta on hyvä alusta uusille perustettaville yrityksille tai laajentamaan oman yrityksen toimintaa. Tällöin yhtiön perustajat sopivat osakkeiden hinnasta.
Poimintavirta lisensoidaan yrityksille.

Poimintavirta on erinomainen alusta "Kevyt franchising" -toimintaan. Kevyt franchising -toiminnassa optimoidaan perinteisen franchisingin edut ja puutteet.

Kysy etäesitystä ja toimialakohtaista Poimintavirta -hyötyjen soveltamista omalle toimialallesi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Akaan Viialan keskustaliiketila 508,5 m2, toiminut ravintolana.

Kiinteistö Oy Viialan Torikulma Oy, osakkeet 9-4298, oikeuttavat 508,5 m2 toimitilan hallintaan....

Katso lisätiedot

Alueellisesti tunnettu pienpanimo

Yrityksellä on tarvittava kone- ja laitekanta ammattimaisen pienpanimotoiminnan harjoittamiseen.Yrityksellä on vuosien aikana kehitetty monipuolinen tuotevalikoima, josta se on saanut runsaasti myönteistä palautetta. Lisäksi yritys on kehittänyt ja kehittää uusia tuotteita saadun asiakaspalautteen pohjalta.Tällä hetkellä toiminta ei ole kokoaikaista, mutta mahdollisuudet volyymin kasvattamiseen ovat olemassa....

Katso lisätiedot

Metallialan yritys, jolla on erittäin pitkä historia ja vankka asiakaskunta

Päätoimialana on erilaisten metallirakenteiden ja niiden osien valmistus. Esim. teräsrakenteiden, kuljettimien, ruuvikuljettimien ja muiden tuotteiden valmistus; alumiinin ja ruostumattoman teräksen tuotteiden valmistus.Päätuotannon lisäksi asiakkaille tarjotaan erilaisia ​​metallitöihin liittyviä palveluita: hitsaus, sorvaus, kierteitys, jyrsintä, taivutus, poraus jne.Asiakkaita ovat pellettitehtaat ja muovinjalostajat sekä muut tuotantoyhtiöt.Yrityksellä on noin 220 erilaista asiakasta.Kaikki työntekijät ...

Katso lisätiedot