Halutaan myydä
Alustaratkaisu: Esitysstudio ratkaisut verkkomyyntiin, myymälöihin ja asiakaskäyneille.

Kohdenumero FK58168
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Alustaratkaisu on Poimintavirta ™

Poimintavirta on ainutlaatuinen tapa tuottaa uudenlainen sosiaalinen media (usein yhteissivusto), jonka sisällön esittämiseen tarvitaan vain selain ja puheyhteys. Etäyhteydellä siis selain ja soitto (puhelin, WhatsApp,..)

Poiminta tunnistaa tietolähteen ja näin sen Poimintavirta voi tutkia automaattisesti onko muutoksia tapahtunut lähdetiedostossa.
Poimintavirrassa tieto luokitellaan. Tämä parantaa huomattavasti tekoälyn laaatua.
Poimintavirta sisältää hakupalvelun poimintoihin, lähdetietoon sekä kaikille verkkosivuille.

Poimintavirta on hyvä alusta uusille perustettaville yrityksille tai laajentamaan oman yrityksen toimintaa. Tällöin yhtiön perustajat sopivat osakkeiden hinnasta.
Poimintavirta lisensoidaan yrityksille.

Poimintavirta on erinomainen alusta "Kevyt franchising" -toimintaan. Kevyt franchising -toiminnassa optimoidaan perinteisen franchisingin edut ja puutteet.

Kysy etäesitystä ja toimialakohtaista Poimintavirta -hyötyjen soveltamista omalle toimialallesi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asiakkaidensa arvostama rakennuspeltien valmistaja ja toimittaja Pohjois-Pohjanmaalta

Yritys valmistaa ohutlevystä rakennuspeltituotteita asiakkaidensa tarpeiden mukaan.Liikevaihdosta 90 % muodostuu yritysasiakkaista, joista valtaosa on myös yrityksen valmistuotteiden jälleenmyyjiä. Yrityksen liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja tulevaisuus näyttää hyvältä.Yritys tarjoaa loistavan mahdollisuuden toiminnan jatkajalle....

Katso lisätiedot

Euroopassa ja Skandinaviassa tunnustettu massiivipuuhuonekalujen valmistaja

Yrityksen päätoimiala on massiivipuuhuonekalujen (mänty ja tammi) suunnittelu ja valmistus. Myös tuotenäytteiden valmistus ja uusien materiaalien/teknologioiden testaus.Suurin osa tuotevalikoimasta on massiivipuisia ruokailu-, olohuone- ja makuuhuonekalusteita.Yhtiön yhteistyökumppaneita ja myyntikanavia ovat suuret huonekaluliikkeet Saksassa ja Skandinaviassa (Tanska, Norja, Ruotsi). Myyntityö Saksassa ja Skandinaviassa järjestetty agenttien kanssa.Yhtiö omistaa nykyaikaiset tuotantorakennukset, lisäinves...

Katso lisätiedot

Kaksi kannattavaa päiväkotia Etelä-Suomen kaupungissa

Toimintansa vakiinnuttaneet päiväkodit sijaitsevat hyvillä alueila, jonne tulossa uusia asuntoja ja asukkaita...

Katso lisätiedot

Upean merinäköalan ja upeita auringonlaskuja tarjoava ravintola yksityissatamassa lähellä Tallinnaa

Pieneltä näyttävä talo kätkee ravintolan lisäksi yksityistilaisuuksiin tarkoitetun salin jopa 40 hengelle, saunaosaston, 4 hotellihuonetta enintään 8 hengelle ja sikarihuone herroille.Vuokrasopimus on voimassa tammikuuhun 2024 asti.Vuokra on 30 000 euroa vuodessa. Hoitokulut yhteensä 30 000 euroa vuodessa....

Katso lisätiedot