Halutaan myydä
Alustaratkaisu: Esitysstudio ratkaisut verkkomyyntiin, myymälöihin ja asiakaskäyneille.

Kohdenumero FK58168
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Alustaratkaisu on Poimintavirta ™

Poimintavirta on ainutlaatuinen tapa tuottaa uudenlainen sosiaalinen media (usein yhteissivusto), jonka sisällön esittämiseen tarvitaan vain selain ja puheyhteys. Etäyhteydellä siis selain ja soitto (puhelin, WhatsApp,..)

Poiminta tunnistaa tietolähteen ja näin sen Poimintavirta voi tutkia automaattisesti onko muutoksia tapahtunut lähdetiedostossa.
Poimintavirrassa tieto luokitellaan. Tämä parantaa huomattavasti tekoälyn laaatua.
Poimintavirta sisältää hakupalvelun poimintoihin, lähdetietoon sekä kaikille verkkosivuille.

Poimintavirta on hyvä alusta uusille perustettaville yrityksille tai laajentamaan oman yrityksen toimintaa. Tällöin yhtiön perustajat sopivat osakkeiden hinnasta.
Poimintavirta lisensoidaan yrityksille.

Poimintavirta on erinomainen alusta "Kevyt franchising" -toimintaan. Kevyt franchising -toiminnassa optimoidaan perinteisen franchisingin edut ja puutteet.

Kysy etäesitystä ja toimialakohtaista Poimintavirta -hyötyjen soveltamista omalle toimialallesi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erinomaisesti menestyvä laiturivalmistaja myynnissä

Menestyvä puulaitureiden valmistaja ja avaimet käteen toimittaja myynnissä!Toistakymmentä vuotta laadukkaiden puisten laitureiden valmistukseen ja asennukseen ”avaimet käteen” –periaatteella keskittynyt yritys etsii uutta omistajaa. Yritys toimii valtakunnallisesti.Suuri osa myynnistä tapahtuu projektiluontoisesti. Osa laitureista toimitetaan myös ilman asennusta (tee-se-itse –laiturit). Yritys toimittaa asiakkailleen myös jonkin verran muita puurakenteita kuten terasseja ja piharakennelmia. Yrityksellä on ...

Katso lisätiedot

Myynnissä Kurikan Kiinteistöyhtiö Männistö Oy

Kiinteistöyhtiö sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnan alueella Kurikassa hyvien liikenneyhteyksien varrella kaupungin keskustassa. Kiinteistössä aikaisemmin toimineen teollisen tehtaan jälkeen tilat on saneerattu vastaamaan useiden vuokralaisten tarpeita. Tilat soveltuvat moneen käyttöön ja ne ovat helposti muutettavissa käyttötarpeen mukaan. Kiinteistön rakennusala on noin 3 700 m2 ja kerrosala n. 4 300 m2. Kiinteistöstä on yli 60 % vuokrattuna. Kaikki kiinteistön tilat ovat lämpöiset ja kaukolämmön piiris...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Vierasvenesatama palveluineen myytävänä Turun saaristossa!

Vuosikymmeniä veneilijöitä ja matkailijoita Turun Saaristossa Kustavissa palvellut Vuosnaisten Meriaseman liiketoiminta myynnissä (www.vuosnaistenmeriasema.com). Liiketoiminta on ollut hyvässä kasvussa viimeiset vuodet ja Vuosnaisten Meriasema ja sen toimintaa onkin palkittu viime vuosina eri organisaatioiden tahoilta. Mainetta ovat niittäneet erityisesti laadukas, kaloistaan tunnettu saaristolaispöytä sekä runsaat ja maukkaat burgeriannokset. Liiketoimintakauppaan kuuluvat kunnan vuokratontilla (maa-alue n...

Katso lisätiedot