Halutaan myydä
Kauneushoitola Turun keskusta

Kohdenumero FK65023
Hintapyyntö 28 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku sopiva tila 4 henkilölle
Turun keskustassa 16 vuotta toiminut hoitola vakiintuneella asiakaskunnalla. Tilassa kolme hoitohuonetta, erillinen kynsitila ja ryhmätila, jossa voi ohjata pienryhmiä. Hoitolaan jäämässä mahdollisesti yksi tuolivuokralainen.
Kauppaan kuuluu täydellinen sisustus, joka huoneeseen ja vastaanottotilaan. Hoitolassa myös runsaasti laitteita sekä mm. kynsipöydissä tehokkaat imurit. Kauppaan kuuluvista laitteista ja välineistä mahdollista neuvotella.
Myynnissä ostajalle siirtyvät valmiit nettisivut, sosiaalisen median tilit (ei blogi) sekä brändinimi. Ajanvaraus sekä asiakasrekisteri voivat siirtyä uudelle omistajalle nykyisen palvelunantajan toimesta. Asiakasrekisteri myös erillään käytössä.
Vuokratilan koko on noin 100 neliötä ja vuokranantaja on halukas jatkamaan vuokrausta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. P...

Katso lisätiedot

Yksilöllistä rakennus- ja huoltopalvelua

Rakennusalan osaajien tekemänä pienimuotoisia remontointitöitä niin sisällä, kuin ulkonakin.Maalauksia, terasseja, portaita, laitureita, piharakennusten kokoamisia ja myös puutarhatöitä....

Katso lisätiedot

Euroopassa ja Skandinaviassa tunnustettu massiivipuuhuonekalujen valmistaja

Yrityksen päätoimiala on massiivipuuhuonekalujen (mänty ja tammi) suunnittelu ja valmistus. Myös tuotenäytteiden valmistus ja uusien materiaalien/teknologioiden testaus.Suurin osa tuotevalikoimasta on massiivipuisia ruokailu-, olohuone- ja makuuhuonekalusteita.Yhtiön yhteistyökumppaneita ja myyntikanavia ovat suuret huonekaluliikkeet Saksassa ja Skandinaviassa (Tanska, Norja, Ruotsi). Myyntityö Saksassa ja Skandinaviassa järjestetty agenttien kanssa.Yhtiö omistaa nykyaikaiset tuotantorakennukset, lisäinves...

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot