Halutaan myydä
Parturi Vaasankatu.21 Helsinki

Kohdenumero FK64723
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 3
Myydään Helsinki Vaasankadun , erinomaisella liikepaikalla sijaitsevan, parturi liiketoiminta. Yritys toimii vuokra tilassa.
Toimitilassa on kolme
Asiakas paikka sekä yksi pesupaikkaa. Liiketila on hyvässä kunnossa ja on muokattavissa moneen tarpeeseen. Palvelukonseptiin on helppo lisätä kaikki kauneudenhoitoon kuuluvat palvelut. Liiketoimintakauppaan kuuluvat vuokra- ym. sopimukset, kalusto . Jatkava yrittäjä saa valmiin paketin ja vakiintuneen asiakaskunnan. Idearikas palvelualan ammattilainen tekee tästä itselleen hyvän toimeentulon sekä mahdollisuuksien tulevaisuuden.


Lisätietoja puh.0469597614


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yksi viron vanhimmista ja tunnetuimmista vaatetusyhtiöistä

Yhtiön liikevaihto on yli 3 milj € vuodessa. Viime vuosina on uusittu lähes kaikki koneet ja laitteet. Tuoteiden laatu vastaa EU vaatimuksille – yli puolet tuotannosta myydään Pohjoismaissa ja muissa Euroopan maissa. Mahdolliset uudet asiakkaat ulkomailla: Japani, Espanja, Venäjä, Amerikka. Kotimarkkinoilla sopimukset kaikkien suurten kauppaketjujen kanssa.  ...

Katso lisätiedot

Alueellaan hyvin tunnettu pitkään toiminut puusepänliike etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kasvava ja menestynyt puusepänliike Etelä-Suomessa etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee tapauskohtaisesti myös yksityisiä kuluttajia. Yrityksen liiketoiminta kasvoi ja tuloskunto parani vuonna 2023 ja alkanut vuosi 2024 on myös lähtenyt nousujohteisesti käyntiin. Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan t...

Katso lisätiedot

Tuottoisa lounaskahvila Pirkanmaalaisessa kaupungissa

Vilkkaalla alueella kahvila-, leipomo- ja -kevytlounas -tuotteet....

Katso lisätiedot

Hotellikiinteistö Helsingissä

Hyvällä paikalla sijaitseva keskisuuri hotelli, jossa hyvä käyttöaste. Runsaasti kokous- ym. tiloja....

Katso lisätiedot