Halutaan myydä
Myydään hyvämaineinen kauneushoitola Kampissa

Kohdenumero FK66386
Hintapyyntö 32 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1-2 hlö
Haluatko sinä jatkaa laadukkaasta työnjäljestä tunnetun, erittäin hyvämaineisen ja paljon kiitettäviä online-arvioita keränneen kauneushoitolan liiketoimintaa?

Myytävänä omistajan alanvaihdon vuoksi Kampissa sijaitsevan kauneushoitolan brändi, liiketoiminta, verkko-omaisuus ja irtaimisto liiketoimintakauppana. Hoitolan kilpailuvalttina halpojen hintojen sijaan, laadukas asiakaspalvelu ja hoitotulokset. Erinomainen ja helposti saavutettava sijainti, johon asiakkaita tulee kauempaakin.

Liiketoimintakaupassa saat:
- Tunnettu brändi
- Valmis ja kattava verkkosivusto
- Tehokas digimarkkinointitili ja mainokset, jotka tuovat uusia asiakkaita viikoittain
- Sosiaalisen median tilit
- Kattava asiakasrekisteri
- Laitteet ja tarvikkeet seuraaviin palveluihin:
o IPL
o Sokerointi
o Suihkurusketus
o Ripsien pidennykset, kestotaivutukset, värjäykset
o Erikoiskasvohoidot
- Muut hoitolakalusteet, kuten moottoroitu lämmitettävä hoitopeti, kuivaava pesukone ym.
- Hoitolan muu kalustus, sisustus ja irtaimisto
- Puhelinliittymä ja maksupääte

Hoitolassa on kaikki tarvittava, jotta pääset aloittamaan toiminnan saman tien. Aine- ja tuotevarastot ovat minimaaliset, joten voit helposti myös vaihtaa tuotesarjat omiin suosikkimerkkeihisi. Hyvät edellytykset myös palveluvalikoiman uudistamiseen.

Hoitola toimii 33 m2 vuokratilassa, jonka sopimus on neuvoteltava vuokranantajan edustajan kanssa. Tila remontoitu kauneushoitolan toimintaa varten ja terveystarkastajan hyväksymä. Tällä hetkellä hoitolassa toimii vain yksi kosmetologi, mutta tilassa on mahdollista työllistää kaksikin tekijää, joko jakamalla tila tai työvuorot.

Edellisen kolmen tilikauden käyttökateprosentti on ollut keskimäärin 44 % ja liikevaihto on kasvanut vuosittain. Hoitolaa on pyöritetty tähän mennessä osa-aikaisesti, joten täysipäiväisellä panostuksella kasvupotentiaali on valtava.

Nykyinen omistaja sitoutuu perehdyttämään uuden omistajan hoitolan toimintaan ja esittelemään hänet asiakaskunnalle. Lisämaksusta myös verkkosivujen ja markkinoinnin päivitys uuden omistajan tarpeita vastaavaksi.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä viestitse. Kerro hieman itsestäsi ja siitä millaisia toiveita ja suunnitelmia sinulla on kauneushoitolan toiminnan jatkamisen suhteen. Tarkempia lisätietoja liiketoiminnasta ja kaupan sisällöstä saa salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ompelupalveluita tarjoava yritys, jolla on omat tuotantolaitokset

Yrityksellä on koneet ja osaaminen paksumpien kankaiden ja teknisten materiaalien ompelemiseen. Päätuotteita ovat lemmikkieläintarvikkeet, ensiapulaukut, lasikangastiivisteet. Liikevaihto maittain: Viro 65 %, Suomi 26 %, Ruotsi 9 %. Yrityksellä on tuotantoon tarvittavat laitteet/koneet, ammattitaitoinen työvoima sekä hyvässä kunnossa oleva rakennus. Yhtiö on taloudellisissa vaikeuksissa. Myyntityöhön pitäisi panostaa enemmän....

Katso lisätiedot

Yritys, joka tarjoaa palkanlaskutuspalveluita freelancerien ja yritysten välillä

Yhtiön toimialana on palkanlaskentapalveluiden tarjoaminen yrityksille ja yksityishenkilöille.Tärkeimmät palvelut ovat urakoitsijana toimivien yksityishenkilöiden palkkalaskujen jättäminen yrityksille tai valtion laitoksille, työvoimaverojen maksaminen saaduista laskuista sekä palkkion maksaminen työn tekijälle.Palvelu tarjotaan erityisesti kehitetyssä online-ympäristössä. Toiminta perustuu Viron lainsäädäntöön.Yrityksellä on 5 työntekijää, jotka hoitavat perustehtäviä. Joku omistajista hoitaa päivittäisen ...

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Itä-Suomessa pitkään toiminut tuottava IV-yritys kaupan

Vuosikymmeniä toiminut hyvämaineinen yritys tekee IV-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Itä-Suomessa. Lisäksi yritys tekee IV huoltotöitä sekä valmistaa omalla verstaalla tarvittavia osia kohteisiin. Osavalmistusta myydään myös muille alan toimijoille. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille sekä kaupungeille ja kunnille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöst...

Katso lisätiedot