Halutaan myydä
Kauneushoitola

Kohdenumero FK60184
Hintapyyntö 24 800
Liikevaihto 65 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Myytävänä Kauneushoitola Salon Lady Chair.

Sijaitsemme Helsingissä tunnelmallisessa Punavuoressa osoitteessa Albertinkatu 10.

Aloita helposti yrittäjänä valmiissa hoitolassa, jolla on erinomainen sijainti ja vakiintunut asiakaskunta. Liikkeemme tunnetaan hyvästä laadusta ja palvelusta, mikä varmistaa aina riittävän asiakasvirran.

Hoitolassamme on 24 m² tilaa ja lisäksi toinen kerros lähes 20 m², joka voidaan halutessa muuntaa esimerkiksi SPAn, hierontapaikan tai tatuointistudion käyttöön. Vuokra on edullinen, ja tilassa on uusi kaunis sisustus.

Viimeiset kolme vuotta ovat olleet menestyksekästä aikaa, jolloin tehtiin putki- ja pintaremontti sekä hankittiin uusi kalusto. Myyn liikkeen kaikki tarpeelliset varusteet, ja toiminnan voi aloittaa välittömästi.

Kauppaan sisältyy valmis yritys, joka on toiminut noin 20 vuotta, kaikki kalusteet, laitteet ja muut tarvittavat välineet. Sinulle on valmiina myös:
- Timman kautta toimiva verkkosivu www.salonladychair.fi
- Sosiaalisen median kanavat
- Logo
- Sähköposti
- Asiakaskunta

Olet oikeutettu jatkamaan ja kasvattamaan jo toimivaa kauneusalaa. Yritykselläni on vankka 12 vuoden historia yrittäjänä, ja edellinen omistaja pyöritti sitä 8 vuotta.

Nykyään hoitolassamme tarjotaan monipuolisia hoitoja, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, hieronnat, ripsienpidennykset, kestotaivutukset, kulmien ja ripsien värjäykset, OPI-geelikynnet (kestolakkaus), sokeroinnit ja laitehoidot. Hinta on neuvoteltavissa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja vastaan mielelläni kysymyksiisi.
Puhelin: 0443339090


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ei paikkakuntasidonnainen, siirrettävissä oleva, elektroniikka ja sähköalan tuotteiden valmistaja

Yritys on kehittänyt kansainvälisestikin kilpailukykyisen tuotteen, jonka valmistus on sen omissa käsissään. Kotimaan markkinoilla yritys huolehtii myös myynnistä ja markkinoinnista, mutta vientimarkkinoilla sillä on apunaan iso eurooppalainen toimija, joka markkinoi tuotetta vientimarkkinoilla.Yritys jatkaa tuotekehitystyötä ja ylläpitää näin kilpailukykyään. Sen ydinkilpailijat ovat lähinnä kolme isoa ulkomaista alan toimijaa, joiden tuotteisiin nähden yrityksen tuotteilla on selkeitä kilpailuetuja....

Katso lisätiedot

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Erikoispilarit, -aihiot ja -hirret. Yritys on merkittävästi vientipainotteinen.

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Vahvasti vientipainotteinen yritys.Tarjolla perheyrityksen pyörittämä tehdas, joka on erikoistunut kotimaisen männyn ja kuusen jalostukseen. Laatu, joustavuus ja perinne yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa liimapuutehtaassa. Olipa kyse erikoispilareista, -aihioista tai mastoista purjelaivoille, tämä tehdas vastaa monenlaisiin tarpeisiin, taaten samalla korkean laadun ja kestävät tuotantoperiaatteet....

Katso lisätiedot

Neste-huoltoasema "Pirttilinna" omalla ja upealla 600 m2:n rakennuksella 8-tien varressa

Hyväkuntoinen Neste-huoltoasema hyvällä paikalla vilkkaasti liikennöidyn 8-tien varressa. Lounasravintola, pikaruokaravintola, Veikkaus ja matkahuolto sekä huoltamotoiminta. Hyvät liiketoiminnan kehittämismahdollisuudet paikallisen kilpailutilanteen johdosta. ...

Katso lisätiedot

Euroopassa ja muuallakin tunnettu laadukkaiden puutarhamökkien valmistaja

Yhtiö on vakaa, toimialansa keskitasoa paremmalla kannattavuudella toimiva puutarhamökkien valmistaja. Yhtiö kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita omalla tavaramerkillä. Yhtiö valmistaa 28 mm, 40 mm ja 70 mm jyrsinpalkeista puutarhamökkejä, saunoja ja kylpytynnyreitä, Yritys on viime vuosina sijoittanut valmistustehon parantamiseen ja siirtynyt uusille markkinoille (Kanada). Valmistusprosessit on järjestetty lähinnä yhdessä vuorossa. Joissakin työvaiheissa toimitaan huippukausina 1,5 vuorossa. Työvoi...

Katso lisätiedot