Halutaan myydä
Kauneushoitola

Kohdenumero FK60184
Hintapyyntö 19 000
Liikevaihto 65 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Myytävänä Kauneushoitola Salon Lady Chair.

Sijaitsemme Helsingissä tunnelmallisessa Punavuoressa osoitteessa Albertinkatu 10.

Aloita helposti yrittäjänä valmiissa hoitolassa, jolla on erinomainen sijainti ja vakiintunut asiakaskunta. Liikkeemme tunnetaan hyvästä laadusta ja palvelusta, mikä varmistaa aina riittävän asiakasvirran.

Hoitolassamme on 24 m² tilaa ja lisäksi toinen kerros lähes 20 m², joka voidaan halutessa muuntaa esimerkiksi SPAn, hierontapaikan tai tatuointistudion käyttöön. Vuokra on edullinen, ja tilassa on uusi kaunis sisustus.

Viimeiset kolme vuotta ovat olleet menestyksekästä aikaa, jolloin tehtiin putki- ja pintaremontti sekä hankittiin uusi kalusto. Myyn liikkeen kaikki tarpeelliset varusteet, ja toiminnan voi aloittaa välittömästi.

Kauppaan sisältyy valmis yritys, joka on toiminut noin 20 vuotta, kaikki kalusteet, laitteet ja muut tarvittavat välineet. Sinulle on valmiina myös:
- Timman kautta toimiva verkkosivu www.salonladychair.fi
- Sosiaalisen median kanavat
- Logo
- Sähköposti
- Asiakaskunta

Olet oikeutettu jatkamaan ja kasvattamaan jo toimivaa kauneusalaa. Yritykselläni on vankka 12 vuoden historia yrittäjänä, ja edellinen omistaja pyöritti sitä 8 vuotta.

Nykyään hoitolassamme tarjotaan monipuolisia hoitoja, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, hieronnat, ripsienpidennykset, kestotaivutukset, kulmien ja ripsien värjäykset, OPI-geelikynnet (kestolakkaus), sokeroinnit ja laitehoidot. Hinta on neuvoteltavissa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja vastaan mielelläni kysymyksiisi.
Puhelin: 0443339090


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Länsirannikolla hyvin tunnettu kalustevalmistaja etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kiintokalustevalmistaja ja myyjä etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee myös yksityisiä kuluttajia Varsinais-Suomen ja Vakka-Suomen alueella. Kuluttajien osuus liikevaihdosta on yli puolet.Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat (mittatilaus) tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat yrityksen myyntivaltteja.Tuotevalikoima ...

Katso lisätiedot

Saneerausprojektien ikkunoiden, ikkunakehysten ja ovien tuotantoon erikoistunut tehdas

Yhtiö harjoittaa puisten ikkunoiden ja ovien valmistusta ja myyntiä. Noin 70 % tuotannosta on remontoitavien kohteiden tuotteita ja erikoisratkaisuja, jotka eivät sovellu massatuotantoon. Yrityksen tuotteilla on CE-merkki. Tuotannosta 95 % menee vientiin Suomeen. Pääasiakkaita ovat rakennustarvikeliikkeet, lasitusyritykset, rakennusliikkeet, yksityiset rakentajat. Tuotantoa vielä lisäämällä sekä tehostamalla on tilojen puolesta mahdollisuus kasvattaa huomattavasti tuotantoa. Yhtiö omistaa tontin kooltaan 9,...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla toimivan Erikoiskalustohuolto EKH Porvoo Oy:n liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yhtiön kärkituote on teollisuuden raskaan­-kaluston huoltokorjaamo ja sen varaosien myynti. Yhtiöllä on yksinoikeus myydä Disab-laitteiden varaosia Suomessa. Yhtiön varastosta löytyy kaikkiin Disab-malleihin kuuluvat tärkeimmät päivittäis- ­varaosat. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa huoltoprojekteja alusta loppuun saakka. Yhtiö järjestää myös Disab-laitteiston koulutuksia. Yhtiöllä on käytössä erittäin ajanmukaiset koneet ja yhtiö on tunnettu ja luotettava osaaja. Yrityksellä on toimintaansa varten vuokratt...

Katso lisätiedot

Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. P...

Katso lisätiedot