Halutaan myydä
Kauneushoitola

Kohdenumero FK60184
Hintapyyntö 24 800
Liikevaihto 65 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Myytävänä Kauneushoitola Salon Lady Chair.

Sijaitsemme Helsingissä tunnelmallisessa Punavuoressa osoitteessa Albertinkatu 10.

Aloita helposti yrittäjänä valmiissa hoitolassa, jolla on erinomainen sijainti ja vakiintunut asiakaskunta. Liikkeemme tunnetaan hyvästä laadusta ja palvelusta, mikä varmistaa aina riittävän asiakasvirran.

Hoitolassamme on 24 m² tilaa ja lisäksi toinen kerros lähes 20 m², joka voidaan halutessa muuntaa esimerkiksi SPAn, hierontapaikan tai tatuointistudion käyttöön. Vuokra on edullinen, ja tilassa on uusi kaunis sisustus.

Viimeiset kolme vuotta ovat olleet menestyksekästä aikaa, jolloin tehtiin putki- ja pintaremontti sekä hankittiin uusi kalusto. Myyn liikkeen kaikki tarpeelliset varusteet, ja toiminnan voi aloittaa välittömästi.

Kauppaan sisältyy valmis yritys, joka on toiminut noin 20 vuotta, kaikki kalusteet, laitteet ja muut tarvittavat välineet. Sinulle on valmiina myös:
- Timman kautta toimiva verkkosivu www.salonladychair.fi
- Sosiaalisen median kanavat
- Logo
- Sähköposti
- Asiakaskunta

Olet oikeutettu jatkamaan ja kasvattamaan jo toimivaa kauneusalaa. Yritykselläni on vankka 12 vuoden historia yrittäjänä, ja edellinen omistaja pyöritti sitä 8 vuotta.

Nykyään hoitolassamme tarjotaan monipuolisia hoitoja, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, hieronnat, ripsienpidennykset, kestotaivutukset, kulmien ja ripsien värjäykset, OPI-geelikynnet (kestolakkaus), sokeroinnit ja laitehoidot. Hinta on neuvoteltavissa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja vastaan mielelläni kysymyksiisi.
Puhelin: 0443339090


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään pääkaupunkiseudulla toimivan taksiliikenteen liiketoiminta

Yritys on erikoistunut esteettömiin kuljetuksiin ja yrityksen kautta hoituvat kaikki erityisjärjestelyjä vaativat kuljetukset. Palveluun kuuluu myös erityislasten koulukuljetukset.Yhtiö on tämän vuoden alusta alkaen terävöittänyt toimintaansa keskittymällä ydinliiketoimintaansa, joka on esteettömät kuljetukset. Tällä on ollut merkittävä vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Yhtiö työllistää yhteensä n. 20 henkilöä, joista kaksi toimistossa ja yksi kuljetuksista vastaava esimies. Kuljettajat ovat suomenkielent...

Katso lisätiedot

Teollisuus- ja työmaaturvallisuuden ohjelmistoliiketoiminta myynnissä

Suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat vahvasti rakennusalalla ja teollisuudessa, on myymässä teollisuus- ja työmaaturvallisuuteen rakennettua ohjelmistoa sopivalle ostajalle. Ohjelmisto sopii parhaiten ostajataholle, jolla on omat ohjelmointiresurssit sekä riittävästi myyntivoimaa myynnin kasvattamiseksi.Kassavirta perustuu sekä SaaS-malliin että käyttöönotto- ja laitemaksuihin tai -vuokriin. Lisäksi asiakaskohtaiset räätälöinnit tuovat lisää kassavirtaa epäsäännöllisen s...

Katso lisätiedot

Kiinteistöosakeyhtiön enemmistö osakkeet Etelä-Pohjanmaan maakunnassa

Kiinteistöyhtiöllä on takanaan 20 vuoden historia. Yhtiön toimenkuvaan kuuluu asuntojen vuokraustoiminta sekä kahdeksan rivitalon yht. 48 asuinhuoneiston ammattimaisen tehokas hallinnointi. Vuokrausaste on ollut jatkuvasti yli 90 %.Yhtiö tunnetaan yhtenä suurimmista yksityisistä vuokranantajista paikkakunnalla. Yhtiöllä on vakiintuneet toimintatavat ja yhteistyökumppanit. Paikkakunnan vuokrahinnat ovat lähes Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskuksen tasolla. Yhtiötä on kehitetty vuosittain toimintaympäristön mu...

Katso lisätiedot

Kannattavasti toimiva jätehuoltoalan yritys Posion Jätehuolto Jouko Ahola Oy

Yritys on vuonna 1992 toimintansa aloittanut jätehuoltoalan yritys, jonka toiminta on keskittynyt jätteiden käsittelyyn ja kuljetuksiin. Päätuotteita ovat keräilyastioiden ja säiliöiden tyhjennykset. Asiakkaita ovat yritykset, julkinen sektori ja yksityiset kotitaloudet.Yrityksen päämääränä on kehittää kiertotaloutta vastuullisesti, edistää loppusijoitettavien jätteiden määrien vähentämistä ja toimia kannattavana ja kasvavana yrityksenä....

Katso lisätiedot