Halutaan myydä
Kauneushoitola

Kohdenumero FK60184
Hintapyyntö 24 800
Liikevaihto 65 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Myytävänä Kauneushoitola Salon Lady Chair.

Sijaitsemme Helsingissä tunnelmallisessa Punavuoressa osoitteessa Albertinkatu 10.

Aloita helposti yrittäjänä valmiissa hoitolassa, jolla on erinomainen sijainti ja vakiintunut asiakaskunta. Liikkeemme tunnetaan hyvästä laadusta ja palvelusta, mikä varmistaa aina riittävän asiakasvirran.

Hoitolassamme on 24 m² tilaa ja lisäksi toinen kerros lähes 20 m², joka voidaan halutessa muuntaa esimerkiksi SPAn, hierontapaikan tai tatuointistudion käyttöön. Vuokra on edullinen, ja tilassa on uusi kaunis sisustus.

Viimeiset kolme vuotta ovat olleet menestyksekästä aikaa, jolloin tehtiin putki- ja pintaremontti sekä hankittiin uusi kalusto. Myyn liikkeen kaikki tarpeelliset varusteet, ja toiminnan voi aloittaa välittömästi.

Kauppaan sisältyy valmis yritys, joka on toiminut noin 20 vuotta, kaikki kalusteet, laitteet ja muut tarvittavat välineet. Sinulle on valmiina myös:
- Timman kautta toimiva verkkosivu www.salonladychair.fi
- Sosiaalisen median kanavat
- Logo
- Sähköposti
- Asiakaskunta

Olet oikeutettu jatkamaan ja kasvattamaan jo toimivaa kauneusalaa. Yritykselläni on vankka 12 vuoden historia yrittäjänä, ja edellinen omistaja pyöritti sitä 8 vuotta.

Nykyään hoitolassamme tarjotaan monipuolisia hoitoja, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, hieronnat, ripsienpidennykset, kestotaivutukset, kulmien ja ripsien värjäykset, OPI-geelikynnet (kestolakkaus), sokeroinnit ja laitehoidot. Hinta on neuvoteltavissa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja vastaan mielelläni kysymyksiisi.
Puhelin: 0443339090


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Sähköpotkulautat 105 kpl

Myynnissä on yhteensä 105 käytettyä sähköspotkulautaa, jotka ovat olleet vuokra-alalla käytössä noin 15 kuukautta. Lisäksi latureita ja varaosia. 90 pyörää hyvässä kunnossa. ...

Katso lisätiedot

Varsinais-Suomessa todella pitkään toimineen tunnetun rengasliikkeen liiketoiminta myynnissä

Vuosikymmenten saatossa asiakkaiden luottamuksen saanut rengasliike hyvällä sijainnilla etsii liiketoiminnalle uutta jatkajaa. Yritys myy, huoltaa ja korjaa renkaita sekä lisäksi yrityksellä on useita satoja vakituisia rengashotelliasiakkaita. Asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.Yritys sopii hyvin uudelle yrittäjälle tai laajentamista tavoittelevalle yritykselle. Liiketoiminta myydään eläköitymisen ja sairauden vuoksi....

Katso lisätiedot

Erilaisten lääketieteellisten apuvälineiden myynti, vuokraus ja konsultointi

Yhtiön päätoimialana on ortoosi-, trauma-, hoito- ja sairaanhoitolaitteiden maahantuonti ja jälleenmyynti loppukäyttäjille ja hoitolaitoksille (sairaalat, hoito-, ja kuntoutuslaitokset). Yrityksen päätoimialue on Tallinna ja Harjumaa. Yrityksellä on myymälä Tallinnassa ja verkkokauppa....

Katso lisätiedot

Siivousliike, erikoissiivoukset

Yrityksen toiminta keskittyy erikoissiivouksiin, joissa sillä on merkittäviä kilpailuetuja.Markkina-alueena on lähtökohtaisesti koko Suomi.Yritys on erittäin kannattava ja sitä se on ollut koko sen toimintansa ajan....

Katso lisätiedot