Halutaan myydä
Kauneushoitola ostovoimaisessa Helsingin Munkkiniemessä

Kohdenumero FK61022
Hintapyyntö 30 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Kauneushoitola ProBeauty and Health Oy sijaitsee Länsi-Helsingissä, merellisessä Munkkiniemessä.

Hoitola on tällä hetkellä aktiivisessa, voitollisessa toiminnassa. Tästä kiitoksen ansaitsee hieno, uskollinen, hyvää palvelua ja laadukkaita hoitoja ja tuotteita arvostava asiakaskuntani.

Yrittäjänä sinun on helppo aloittaa liiketoiminta valmiiksi perustetussa yrityksessä, missä on laadukkaat laitteet ja hyvät kalusteet.
Hoitolan tämänhetkinen sijainti on mitä parhain ja se on kiinteästi ydin Helsinkiin yhteydessä. Raitioliikenne kulkee hoitolan ohi ja tarjolla on aina maksuttomia parkkipaikkoja hoitolan läheisyydessä.
Liiketoiminta on siirrettävissä mihin tahansa Suomessa ja apu yrityksen perustamiseen kuluu kauppaan.
Kauppaan kuuluu myös laadukkaiden 3D kasvo- ja vartalolaitteiden maahantuontilisenssi eli voit halutessasi keskittyä yrittäjyyteen maahantuojana.

Tällä hetkellä hoitolaa varten vuokraamani huone on remontoitu kauniiksi ja viihtyisäksi ja voit tarjota siellä kaikki asiakkaan haluamat hoidot päästä varpaisiin markkinoiden parhailla laitteilla ja tuotteilla.

Kauppa tehdään liiketoimintakauppana:
Brändinimi Probeauty, liiketoiminta, konsepti, tuotteet, laitteet, kalusto, uudelle yrittäjälle mahdollisesti siirtyvät asiakkaat.

Hoitolassa on kaikki työn nopeaan aloittamiseen tarvittava:
- Nettisivut ja domain www.probeauty.fi
- Sosiaalisen median kanavat
- Edullinen ja toimiva Nettiaika-ajanvarausjärjestelmä
- Logo
- Sähköposti
- Kalusteet: kolmen moottorin hoitopöytä: voit tehdä jalka-, kasvo-, ja vartalohoidot samalla hoitolakäynnillä.
- Laitteet:
- Laadukas vesipora jalkahoitoja varten,
- Upea, laadukas täydellisen kasvohoidon tekemiseen suunniteltu 3D Skintech ihonhoitolaite: timanttimikrohionta, neulaton meso, RF ja LED-valohoito.
(+ koulutus, laitteen arvo uutena n. 14000,- )
Samaa huipputeknologiaa tuloksellisten vartalohoitojen tekemiseen 3D Lipo vartalonhoitolaite: Cryo, kavitaatio, RF ja imurullaus, (+ koulutus, laitteen arvo uutena n. 32000,-)
Uuni välineiden sterilointia varten
Höyry

Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä: [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kiinteistöosakeyhtiön enemmistö osakkeet Etelä-Pohjanmaan maakunnassa

Kiinteistöyhtiöllä on takanaan 20 vuoden historia. Yhtiön toimenkuvaan kuuluu asuntojen vuokraustoiminta sekä kahdeksan rivitalon yht. 48 asuinhuoneiston ammattimaisen tehokas hallinnointi. Vuokrausaste on ollut jatkuvasti yli 90 %.Yhtiö tunnetaan yhtenä suurimmista yksityisistä vuokranantajista paikkakunnalla. Yhtiöllä on vakiintuneet toimintatavat ja yhteistyökumppanit. Paikkakunnan vuokrahinnat ovat lähes Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskuksen tasolla. Yhtiötä on kehitetty vuosittain toimintaympäristön mu...

Katso lisätiedot

Suosittu vaatteiden ja sisustustuotteiden maahantuoja, jolla oma kauppa sekä verkkokauppa ja useita jälleenmyyjiä

Yrityksellä on useita kiinnostavia toimittajia, joiden tuotteita yritys maahantuo ja myy omassa liikkeessään, verkkokaupassaan sekä useiden jälleenmyyjien kautta. Tuoteperhettä on rakennettu huolella ja sen sisältöä on pikkuhiljaa kasvatettu. Yrityksellä on jo pitkä historia ja se on kyennyt vakiinnuttamaan ja vankistamaan asemiaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Alueellisesti merkittävä ja kasvumahdollisuuksia tarjoava betonilattiaratkaisujen toimittaja Pohjois-Pohjanmaalla

Yritys on henkilömäärältään alueen suurin pintabetonilattioiden ja lattiapinnoitteiden toimittaja. Yritys tarjoaa laadukkaat ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Tällä hetkellä liikevaihdosta 2/3 muodostuu betonilattiatöistä ja 1/3 lattiapinnoituksista.Yritys tarjoaa kattavan betonirakennustoiminnan palvelun, jossa asiakas saa betonin, valun ja pinnoitukset samalla kertaa.Yrityksellä on vakiintunut ja jatkuvasti kasvava asiakaskunta metsä-, prosessi- ja tuulivoimateollisuudessa sekä alueellise...

Katso lisätiedot

Yritys, joka tarjoaa palkanlaskutuspalveluita freelancerien ja yritysten välillä

Yhtiön toimialana on palkanlaskentapalveluiden tarjoaminen yrityksille ja yksityishenkilöille.Tärkeimmät palvelut ovat urakoitsijana toimivien yksityishenkilöiden palkkalaskujen jättäminen yrityksille tai valtion laitoksille, työvoimaverojen maksaminen saaduista laskuista sekä palkkion maksaminen työn tekijälle.Palvelu tarjotaan erityisesti kehitetyssä online-ympäristössä. Toiminta perustuu Viron lainsäädäntöön.Yrityksellä on 5 työntekijää, jotka hoitavat perustehtäviä. Joku omistajista hoitaa päivittäisen ...

Katso lisätiedot