Halutaan myydä
Kauneushoitola ostovoimaisessa Helsingin Munkkiniemessä

Kohdenumero FK61022
Hintapyyntö 30 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Kauneushoitola ProBeauty and Health Oy sijaitsee Länsi-Helsingissä, merellisessä Munkkiniemessä.

Hoitola on tällä hetkellä aktiivisessa, voitollisessa toiminnassa. Tästä kiitoksen ansaitsee hieno, uskollinen, hyvää palvelua ja laadukkaita hoitoja ja tuotteita arvostava asiakaskuntani.

Yrittäjänä sinun on helppo aloittaa liiketoiminta valmiiksi perustetussa yrityksessä, missä on laadukkaat laitteet ja hyvät kalusteet.
Hoitolan tämänhetkinen sijainti on mitä parhain ja se on kiinteästi ydin Helsinkiin yhteydessä. Raitioliikenne kulkee hoitolan ohi ja tarjolla on aina maksuttomia parkkipaikkoja hoitolan läheisyydessä.
Liiketoiminta on siirrettävissä mihin tahansa Suomessa ja apu yrityksen perustamiseen kuluu kauppaan.
Kauppaan kuuluu myös laadukkaiden 3D kasvo- ja vartalolaitteiden maahantuontilisenssi eli voit halutessasi keskittyä yrittäjyyteen maahantuojana.

Tällä hetkellä hoitolaa varten vuokraamani huone on remontoitu kauniiksi ja viihtyisäksi ja voit tarjota siellä kaikki asiakkaan haluamat hoidot päästä varpaisiin markkinoiden parhailla laitteilla ja tuotteilla.

Kauppa tehdään liiketoimintakauppana:
Brändinimi Probeauty, liiketoiminta, konsepti, tuotteet, laitteet, kalusto, uudelle yrittäjälle mahdollisesti siirtyvät asiakkaat.

Hoitolassa on kaikki työn nopeaan aloittamiseen tarvittava:
- Nettisivut ja domain www.probeauty.fi
- Sosiaalisen median kanavat
- Edullinen ja toimiva Nettiaika-ajanvarausjärjestelmä
- Logo
- Sähköposti
- Kalusteet: kolmen moottorin hoitopöytä: voit tehdä jalka-, kasvo-, ja vartalohoidot samalla hoitolakäynnillä.
- Laitteet:
- Laadukas vesipora jalkahoitoja varten,
- Upea, laadukas täydellisen kasvohoidon tekemiseen suunniteltu 3D Skintech ihonhoitolaite: timanttimikrohionta, neulaton meso, RF ja LED-valohoito.
(+ koulutus, laitteen arvo uutena n. 14000,- )
Samaa huipputeknologiaa tuloksellisten vartalohoitojen tekemiseen 3D Lipo vartalonhoitolaite: Cryo, kavitaatio, RF ja imurullaus, (+ koulutus, laitteen arvo uutena n. 32000,-)
Uuni välineiden sterilointia varten
Höyry

Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä: [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erikoistyökaluihin erikoistunut maahantuontia harjoittava yritys jolla oma toimiva verkkokauppa ja valmis jälleenmyyjäverkosto.

Erikoistyökaluja, jotka osittain maailman uutuuksia. Oma maahantuonti ja jakelu jälleenmyyjäverkostolle ja ammattilaisille....

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla toimivan maarakennusyhtiön konevuokraustoiminnan liiketoiminta.

Yhtiö on tällä hetkellä keskittynyt Uudenmaan talousalueella maarakennuskoneitten vuokraukseen. Yhtiö palvelee infrarakentamisessa pitkäaikaisia asiakkaitaan vaativissa tie-, katu- ja kenttäprojekteissa. Yhtiöllä on käytössään erittäin ajanmukainen kalusto. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat Uudellamaalla. Henkilöstö on ammattitaitoinen ja kokenut. Yhtiö käyttää lisäksi vakiintuneita yhteistyökumppaneita. Liiketoiminta on siirrettävissä kokonaan tai osittain. Hintapyyntö perus...

Katso lisätiedot

Nuohousalan yritys hyvällä asiakaskunnalla ja loistavalla logolla!

Nuohousalan yrityksen liiketoiminta  jolla hyvä asiakasrekisteri ja maine, sekä mainio toiminimi!Liiketoiminta sisältää kaiken toimintaan tarvittavan työvälineistön sekä vuosimallin 2019 pakettiauton (ajettu 69 000 km). Tästä alalla jo toimivalle hyvä lisäansainta mahdollisuus tai alalle tulossa olevalle valmis paketti aloittaa hommat yrittäjänä.Myyjä sitoutuu kilpailukieltoon. ...

Katso lisätiedot