Halutaan myydä
Kauneushoitola ostovoimaisessa Helsingin Munkkiniemessä

Kohdenumero FK61022
Hintapyyntö 30 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Kauneushoitola ProBeauty and Health Oy sijaitsee Länsi-Helsingissä, merellisessä Munkkiniemessä.

Hoitola on tällä hetkellä aktiivisessa, voitollisessa toiminnassa. Tästä kiitoksen ansaitsee hieno, uskollinen, hyvää palvelua ja laadukkaita hoitoja ja tuotteita arvostava asiakaskuntani.

Yrittäjänä sinun on helppo aloittaa liiketoiminta valmiiksi perustetussa yrityksessä, missä on laadukkaat laitteet ja hyvät kalusteet.
Hoitolan tämänhetkinen sijainti on mitä parhain ja se on kiinteästi ydin Helsinkiin yhteydessä. Raitioliikenne kulkee hoitolan ohi ja tarjolla on aina maksuttomia parkkipaikkoja hoitolan läheisyydessä.
Liiketoiminta on siirrettävissä mihin tahansa Suomessa ja apu yrityksen perustamiseen kuluu kauppaan.
Kauppaan kuuluu myös laadukkaiden 3D kasvo- ja vartalolaitteiden maahantuontilisenssi eli voit halutessasi keskittyä yrittäjyyteen maahantuojana.

Tällä hetkellä hoitolaa varten vuokraamani huone on remontoitu kauniiksi ja viihtyisäksi ja voit tarjota siellä kaikki asiakkaan haluamat hoidot päästä varpaisiin markkinoiden parhailla laitteilla ja tuotteilla.

Kauppa tehdään liiketoimintakauppana:
Brändinimi Probeauty, liiketoiminta, konsepti, tuotteet, laitteet, kalusto, uudelle yrittäjälle mahdollisesti siirtyvät asiakkaat.

Hoitolassa on kaikki työn nopeaan aloittamiseen tarvittava:
- Nettisivut ja domain www.probeauty.fi
- Sosiaalisen median kanavat
- Edullinen ja toimiva Nettiaika-ajanvarausjärjestelmä
- Logo
- Sähköposti
- Kalusteet: kolmen moottorin hoitopöytä: voit tehdä jalka-, kasvo-, ja vartalohoidot samalla hoitolakäynnillä.
- Laitteet:
- Laadukas vesipora jalkahoitoja varten,
- Upea, laadukas täydellisen kasvohoidon tekemiseen suunniteltu 3D Skintech ihonhoitolaite: timanttimikrohionta, neulaton meso, RF ja LED-valohoito.
(+ koulutus, laitteen arvo uutena n. 14000,- )
Samaa huipputeknologiaa tuloksellisten vartalohoitojen tekemiseen 3D Lipo vartalonhoitolaite: Cryo, kavitaatio, RF ja imurullaus, (+ koulutus, laitteen arvo uutena n. 32000,-)
Uuni välineiden sterilointia varten
Höyry

Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä: [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään erikoistuneen kuljetusliikkeen liiketoiminta, liikeomaisuus ja kalusto

Yritys tarjoaa kuljetuspalveluita tilauksesta yksityisille asiakkaille, yrityksille ja julkisille toimijoille. Yrityksellä on toimipiste kahdella paikkakunnalla toimialueena koko Suomi - eikä ulkomaan keikatkaan tuntemattomia ole.Tavaraa liikutellaan kahdella kuorma- sekä yhdellä pakettiautolla. Ajoneuvot ovat varusteltu toimialan erityisluonne huomioiden sekä toiminnassa hyödynnetään sähköisiä järjestelmiä.Yritys tunnetaan ammattitaitoisesta palvelustaan asiakkaiden toiveet huomioiden! ...

Katso lisätiedot

Viroon rekisteröity ilmailuyritys, joka tarjoaa erilaisia ​​lentotöitä helikoptereilla

Yhtiö omistaa Robinson 44 Raven I -helikopterin.Viron liikennelautakunta on myöntänyt yhtiölle EASA AOC -lentoluvat (matkustajakuljetukset) ja erityistyöluvat SPO (korkean riskin lennot). Yhtiön AOC-, SPO-luvat ovat myös Suomen, Latvian ja Liettuan ilmailuviranomaisten hyväksymiä.SPO:n suunnassa päätehtävät ovat voimalinjojen tarkastukset, puiden oksien sahauslennot voimalinjojen läheltä, erilaiset ripustusmuovin nostotoimenpiteet, hätälennot, valokuva- ja kuvauslennot. AOC:n suunnan päätyöt ovat taksi- ja ...

Katso lisätiedot

Nopeasti kasvava puuntyöstölaitteita ja -työkaluja myyvä yritys

Vuonna 2013 perustettu puuntyöstölaitteita ja-työkaluja myyvä yritys. Myynnin lisäksi yritys tarjoaa käsityökalujen ja -laitteiden huolto- ja korjauspalveluita. Yritys on saavuttanut markkinoilla tunnettuutta juuri myymällä ja pitämällä varastoa vain laadukkaampien tuotteiden segmentissä. Pääasiallinen myyntitoiminta tapahtuu myymälän kautta. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat saatavilla, eikä välitöntä investointitarvetta ole. Yleisvaraston ja muutaman avainbrändin varaston kasvattaminen kaksi...

Katso lisätiedot

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot