Halutaan myydä
Kauneushoitola ostovoimaisessa Helsingin Munkkiniemessä

Kohdenumero FK61022
Hintapyyntö 30 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Kauneushoitola ProBeauty and Health Oy sijaitsee Länsi-Helsingissä, merellisessä Munkkiniemessä.

Hoitola on tällä hetkellä aktiivisessa, voitollisessa toiminnassa. Tästä kiitoksen ansaitsee hieno, uskollinen, hyvää palvelua ja laadukkaita hoitoja ja tuotteita arvostava asiakaskuntani.

Yrittäjänä sinun on helppo aloittaa liiketoiminta valmiiksi perustetussa yrityksessä, missä on laadukkaat laitteet ja hyvät kalusteet.
Hoitolan tämänhetkinen sijainti on mitä parhain ja se on kiinteästi ydin Helsinkiin yhteydessä. Raitioliikenne kulkee hoitolan ohi ja tarjolla on aina maksuttomia parkkipaikkoja hoitolan läheisyydessä.
Liiketoiminta on siirrettävissä mihin tahansa Suomessa ja apu yrityksen perustamiseen kuluu kauppaan.
Kauppaan kuuluu myös laadukkaiden 3D kasvo- ja vartalolaitteiden maahantuontilisenssi eli voit halutessasi keskittyä yrittäjyyteen maahantuojana.

Tällä hetkellä hoitolaa varten vuokraamani huone on remontoitu kauniiksi ja viihtyisäksi ja voit tarjota siellä kaikki asiakkaan haluamat hoidot päästä varpaisiin markkinoiden parhailla laitteilla ja tuotteilla.

Kauppa tehdään liiketoimintakauppana:
Brändinimi Probeauty, liiketoiminta, konsepti, tuotteet, laitteet, kalusto, uudelle yrittäjälle mahdollisesti siirtyvät asiakkaat.

Hoitolassa on kaikki työn nopeaan aloittamiseen tarvittava:
- Nettisivut ja domain www.probeauty.fi
- Sosiaalisen median kanavat
- Edullinen ja toimiva Nettiaika-ajanvarausjärjestelmä
- Logo
- Sähköposti
- Kalusteet: kolmen moottorin hoitopöytä: voit tehdä jalka-, kasvo-, ja vartalohoidot samalla hoitolakäynnillä.
- Laitteet:
- Laadukas vesipora jalkahoitoja varten,
- Upea, laadukas täydellisen kasvohoidon tekemiseen suunniteltu 3D Skintech ihonhoitolaite: timanttimikrohionta, neulaton meso, RF ja LED-valohoito.
(+ koulutus, laitteen arvo uutena n. 14000,- )
Samaa huipputeknologiaa tuloksellisten vartalohoitojen tekemiseen 3D Lipo vartalonhoitolaite: Cryo, kavitaatio, RF ja imurullaus, (+ koulutus, laitteen arvo uutena n. 32000,-)
Uuni välineiden sterilointia varten
Höyry

Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä: [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Arvometallien ja arvotuotteiden kaupankäynnin verkkopohjainen palveluntarjoaja

Yhtiö myy, ostaa ja jalostaa erilaisia arvometallituotteita. Tarjonta kattaa jalometallialan laajan palvelukokonaisuuden.Liiketoimintaa harjoitetaan erilaisia palvelukonsepteja sekä digitaalisia ratkaisuja laaja-alaisesti hyödyntäen. Liiketoimintamalli on kustannustehokas, digitaaliseen konseptiin perustuva ja pitkälle automatisoitu.Asiakkaita ovat pääosin kuluttajat, mutta myös kuolinpesät sekä yritykset.Yhtiö markkinoi päämäärätietoisesti sekä juuri oikeissa markkinakanavissa ja sovelletut markkinointikäy...

Katso lisätiedot

Asiakkaidensa arvostama rakennuspeltien valmistaja ja toimittaja Pohjois-Pohjanmaalta.

Yritys valmistaa ohutlevystä rakennuspeltituotteita asiakkaidensa tarpeiden mukaan.Liikevaihdosta 90 % muodostuu yritysasiakkaista, joista valtaosa on myös yrityksen valmistuotteiden jälleenmyyjiä. Yrityksen liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja tulevaisuus näyttää hyvältä.Yritys tarjoaa loistavan mahdollisuuden toiminnan jatkajalle....

Katso lisätiedot

Myydään pitkään toimineen ja kannattavan laitevalmistajan (kuljettimet) liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yrityksellä on pitkän toimintahistoriansa kautta merkittävä asiakaskanta, jonka yksilöllisiä tarpeita yritys tyydyttää toteuttamalla monipuolisia kuljetinjärjestelmiä sekä ylläpitämällä, päivittämällä ja huoltamalla niitä.Yrityksellä on omassa käsissä niin tuotanto kuin huoltotoimintakin.Kaikki tarvittavat kehitystoimet ja investoinnit on toteutettu ja yrityksellä on kilpailuetuja, joita hyödyntämällä se kykenee ylläpitämään asemansa markkinoilla ja jatkamaan kannattavan toiminnan harjoittamista myös tuleva...

Katso lisätiedot