Halutaan myydä
Kauneushoitola ostovoimaisessa Helsingin Munkkiniemessä

Kohdenumero FK61022
Hintapyyntö 30 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Kauneushoitola ProBeauty and Health Oy sijaitsee Länsi-Helsingissä, merellisessä Munkkiniemessä.

Hoitola on tällä hetkellä aktiivisessa, voitollisessa toiminnassa. Tästä kiitoksen ansaitsee hieno, uskollinen, hyvää palvelua ja laadukkaita hoitoja ja tuotteita arvostava asiakaskuntani.

Yrittäjänä sinun on helppo aloittaa liiketoiminta valmiiksi perustetussa yrityksessä, missä on laadukkaat laitteet ja hyvät kalusteet.
Hoitolan tämänhetkinen sijainti on mitä parhain ja se on kiinteästi ydin Helsinkiin yhteydessä. Raitioliikenne kulkee hoitolan ohi ja tarjolla on aina maksuttomia parkkipaikkoja hoitolan läheisyydessä.
Liiketoiminta on siirrettävissä mihin tahansa Suomessa ja apu yrityksen perustamiseen kuluu kauppaan.
Kauppaan kuuluu myös laadukkaiden 3D kasvo- ja vartalolaitteiden maahantuontilisenssi eli voit halutessasi keskittyä yrittäjyyteen maahantuojana.

Tällä hetkellä hoitolaa varten vuokraamani huone on remontoitu kauniiksi ja viihtyisäksi ja voit tarjota siellä kaikki asiakkaan haluamat hoidot päästä varpaisiin markkinoiden parhailla laitteilla ja tuotteilla.

Kauppa tehdään liiketoimintakauppana:
Brändinimi Probeauty, liiketoiminta, konsepti, tuotteet, laitteet, kalusto, uudelle yrittäjälle mahdollisesti siirtyvät asiakkaat.

Hoitolassa on kaikki työn nopeaan aloittamiseen tarvittava:
- Nettisivut ja domain www.probeauty.fi
- Sosiaalisen median kanavat
- Edullinen ja toimiva Nettiaika-ajanvarausjärjestelmä
- Logo
- Sähköposti
- Kalusteet: kolmen moottorin hoitopöytä: voit tehdä jalka-, kasvo-, ja vartalohoidot samalla hoitolakäynnillä.
- Laitteet:
- Laadukas vesipora jalkahoitoja varten,
- Upea, laadukas täydellisen kasvohoidon tekemiseen suunniteltu 3D Skintech ihonhoitolaite: timanttimikrohionta, neulaton meso, RF ja LED-valohoito.
(+ koulutus, laitteen arvo uutena n. 14000,- )
Samaa huipputeknologiaa tuloksellisten vartalohoitojen tekemiseen 3D Lipo vartalonhoitolaite: Cryo, kavitaatio, RF ja imurullaus, (+ koulutus, laitteen arvo uutena n. 32000,-)
Uuni välineiden sterilointia varten
Höyry

Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä: [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tunnetun valmistajan ilmastointilaitteiden virallinen maahantuoja ja tuotemerkin edustaja Baltian maissa, Suomessa ja Georgiassa

Yhtiön päätoimiala on sähkölämmityslaitteiden (ilmalämpöpumput, sähkötakat jne.) tukkumyynti. Varasto sijaitsee Tallinnassa ja tullivarastot Riiassa, Klaipedassa, Chelmissa (Puola), Varnassa (Bulgaria). Tallinnassa on myös varaosavarasto sekä tekninen tuki ja insinöörejä. Yritys on toiminut 8 vuotta. Yrityksen yleinen kunto on hyvä, vuonna 2022 liikevaihdoksi suunnitellaan 8 miljoonaa euroa. Yhtiön osuus lämpöpumppumyyjistä Virossa on 21 %.Kaasun hintojen noususta johtuen ilma-vesilämpöpumppusektorin kysynn...

Katso lisätiedot

Alueellisesti tunnettu pienpanimo

Yrityksellä on tarvittava kone- ja laitekanta ammattimaisen pienpanimotoiminnan harjoittamiseen.Yrityksellä on vuosien aikana kehitetty monipuolinen tuotevalikoima, josta se on saanut runsaasti myönteistä palautetta. Lisäksi yritys on kehittänyt ja kehittää uusia tuotteita saadun asiakaspalautteen pohjalta.Tällä hetkellä toiminta ei ole kokoaikaista, mutta mahdollisuudet volyymin kasvattamiseen ovat olemassa....

Katso lisätiedot

Moderni metallitöiden tuotantokompleksi offshore-laitteiden tuotantoon

Tuotantoyksikössä tehdään pääosin emoyhtiössä valmistettujen osien loppukokoonpano ja koneistus. Tuotantoyksikön kunto on erittäin hyvä, sen lisäksi hyvät ja kokeneet tuotantoasiantuntijat offshore-alalla.Myyntitarjous sisältää kaikki rakennukseen liittyvät koneet ja laitteet (siltanosturit, keskuspaineilmajärjestelmä + kompressori, keskushydrauliikka + hydrauliasema).Tuotantoyksikön vuosiliikevaihto on 1,7 milj. euroa. Kiinteistöyksikön alue: 15 763 m2Kiinteistössä on toimisto-tuotantorakennus (532,4 m²), ...

Katso lisätiedot

Menestyvä kuljetusliike eteläisessä Suomessa

Yritys on pitkään toiminut perheyritys, joka on vuosien mittaan kasvanut nykyiseen kokoonsa. Markkinat antavat mahdollisuuden edelleen kasvattaa volyymia kannattavasti. Toiminnan tukena on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö sekä erinomaiset asiakassuhteet. Yrityksellä on useita merkittäviä ja monipuolisia asiakkaita. Toiminta on keskittynyt eteläiseen Suomeen, jossa yrityksellä on useita toimipaikkoja. Kaikki yrityksen toimitilat ovat vuokratiloja ja ne soveltuvat nykyiseen toimintaan hyvin. Ajoneuvo...

Katso lisätiedot