Halutaan myydä
Kauneudenhoitoalan liiketoiminta

Kohdenumero FK60883
Hintapyyntö 30 000
Liikevaihto 140 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Keski-Suomi
Henkilöluku 4
Parturi-kampaamo, jossa mahdollisuudet pyörittää myös kosmetologi-, ripsienpidennys, yms. palveluita

Varasto 7000€ - ammatti ja jälleenmyyntituotteita
Asiakasrekisteri, kassajärjestelmä, nettikauppa, sometilit, brändi - avaimet käteen periaatteella
Kalusteet - 5 peilipaikkaa, tuolia, Apple iMac läppäri, iPad, lämpökuivain, pesutorni, 2 ripsipetiä ja muuta irtaimistoa

Pääset nopeasti kiinni liiketoimintaan, säästyy aikaa ja rahaa, kun pohjatyö on jo tehty.

Liiketila 123m2, jossa neliöihin nähden edullinen vuokra 1200€/kk+alv.24%. Kiinteää vuokrasopimusta jäljellä vuosi - vuokrankorotuksia ei tänä aikana tule.

Yläkerrassa 5 peilipaikkaa, joista 2 tällä hetkellä vuokrattuna. Alakerrassa 3 huonetta, joista yksi on taukohuone, toinen soveltuu esim. kosmetologille tai ns. vastaavia palveluita tekevä.

Yrityksen henkilömäärä 4. Yrittäjä + 1 vuokratuolilainen + 2 sopimusyrittäjää, joista toinen osaiaikaisena

Palvelut ovat aina määrittyneet tekijöiden mukaan. Yrityksen brändi on kuin "pilvi" tai "sateenvarjo" jonka brändi kattaa alleen laajasti kauneudenhoito ja kauneuden hyvinvointipalveluita.

Tämän hetken palveluita ovat:
-hiukset
-meikki
-tyyli

Tyylipalvelut ovat omistajan tekemä palvelu, joten nämä poistuvat yrityskaupan toteuduttua, ellei toista tekijää sille löydetä.

Yrityksen brändi on itsenäinen, eikä tukeudu omistajaan. Yritys on toiminut historiassaan muutaman vuoden vuokratuolilaisten palveluilla ilman omistajan läsnäoloa.

Mahdollisuudet kehittymiseen ja laajentumiseen on olemassa nykyisessäkin liiketilassa.

Liikevaihto
2020 180 500€
2021 147 700€
2022 120 600€
2023 136 000€

Henkilökunta
2020 5
2021 4
2022 2,5 (yksi osa-aikainen)
2023 4

Asiakasrekisteri käsittää 1700 henkilön tiedot. 80% naisia, 20% miehiä. Nykyinen kohderyhmä 25-55 vuotiaita naisia.

Tavarantoimittajia on pääasiassa hiusalan tukkurit - Four reasons, Redken, Goldwell, Cutrin. Työskentelyyn tarvittavia välineitä - Palmikko, Kinnunen ja Velimark Oy.

Profiilikuvaus
Liiketoiminta tarjoaa asiakkaille ratkaisuja omaan tyyliin - hiusten, meikin, tyylin tai muun kauneuskäsitteen kautta. Palvelulla tarjotaan helppoutta, ei tarvitse päättää aina itse mitä tehdään ja miten tehdään ja helppous pyritään saamaan mukaan myös kotiin asti. Pääasiallisesti on kohdistettu 25-55-vuotiaille naisille. Palvelu on tarpeellinen, sillä vaikka se olisikin ulkoisesti tehtävä tyyliseikka, niin se tuntuu kaikilla myös sisäisesti helpottavina tunnetiloina.

Etsin liiketoiminnan ostajaa, jota kiinnostaa jatkaa yritystoimintaa näistä lähtökohdista. Yritystä ei tarvitse luoda alusta, vaan tunnettavuutta on luotu jo valmiiksi. Liiketoiminta on myynnissä mm. terveys- ja perhesyistä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä yritys, jonka päätoimiala on kevytmetallirakenteiden projektikohtainen tuotanto ja asennus

Metallikaitoja, portaita, porraskaiteita, metalliaitoja yms. valmistuksessa yritys tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisen konsultointipalvelun, oikean kokonaisen projektiratkaisun sekä tarvittaessa kuljetuksen ja asennuksen. Pääasiakkaita ovat rakennusyritykset sekä jälleenrakennusyritykset, joille yritys teettää metallitöitä alihankintana. Yli 20 toimintavuoden aikana on Viron markkinoiden lisäksi tehty yksityisiä tilauksia ja välitetty valmiita tuotteita Slovakiassa, Saksassa, Norjassa, Turkissa, Ruotsis...

Katso lisätiedot

Yksi Viron suurimmista ja tunnetuimmista täyden palvelun käännöstoimistoista

Myynnissä on kaksi käännöstoimistoa, jotka työskentelevät saman toimitusjohtajan johdolla ja käyttävät samaa kääntäjien tietokantaa. Suuremman toimiston vuosiliikevaihto on 1,3 miljoonaa ja pienemmän 200 tuhatta. Liikevoitto on noin 20 % liikevaihdosta. Valikoima sisältää kaikki maailman kielisuunnat sekä kirjalliset ja suulliset käännökset....

Katso lisätiedot

Pieneläinklinikka, joka on toiminut keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla vuosikymmenten ajan

Eläinlääkäriasema tarjoaa pieneläinten, pääosin lemmikkien kattavat hoito- ja eläinlääkintäpalvelut.Toimintaa on harjoitettu vuosikymmenten ajan keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla.Yhtiöllä on laaja asiakaskunta alueellaan, joka kasvaa ja asiakkaita tulee myös alueen ulkopuolelta. Yhtiön palveluiden kysyntänäkymät alueella ovatkin kasvussa.Eläinlääkäriaseman suosio perustuu vakiintuneisiin sekä tyytyväisiin asiakkaisiin sekä heidän suosituksestaan tuleviin uusiin asiakkaisiin.Yhtiön kilpailutekijöitä o...

Katso lisätiedot

Menestyvä metallituotteiden valmistaja, jolla pitkäaikainen kannattava liiketoiminta.

Yrityksellä on tooimivat tuotantotilat ja osaava henkilöstö.Sen toiminta on kannattavaa ja sillä on pitkä menestyksekäs historia.Yritys on omalla markkina-alueellaan tunnettu ja sen imago markkinoilla on hyvä.Tuotantokapasiteetti mahdollistaa ilman lisäinvestointeja vähintäänkin tuplaamaan toiminnan volyymin....

Katso lisätiedot