Halutaan myydä
Kampaamon liiketoiminta Savonlinnan keskustassa

Kohdenumero FK1971
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Etelä-Savo
Savonlinnassa, aivan pääkadun varrella, erityisesti kesäisin vilkkaan tori- ja matkustajasatama-alueen sekä hotellien välittömässä läheisyydessä sijaitseva kampaamo hakee liiketoiminnalleen jatkajaa.

Liikehuoneiston pinta-ala on 50 m², joten tila mahdollistaa hyvin kahden parturi-kampaajan tai muun kauneudenhoitoalan yrittäjän toiminnan. Valmis konsepti ja vakiintunut asiakaskunta takaa uudelle yrittäjälle valmiin kassavirran. Toimintaa on mahdollista myös laajentaa ja kehittää esimerkiksi sosiaalisessa mediassa markkinoimalla ja nettisivujen perustamisella.

Tila vuokrataan kalustettuna/kalustamattomana. Vuokra on 650 € / kk + sähkö + vesi. Mahdollisuus myös ostaa liiketila, jolloin myyntihinta 17.000 €.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä:

Yrittäjä Aira Sinkkonen puh. 050 330 0609
Yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 417 4960 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kuormaus & Kuljetus Juvonen Oyn arvokas upea kiinteistö isolla tontilla ja hyvät laadukkaat työkoneet Hämeenkyrössä hyvien yhteyksien varrelta!

Varsinainen liiketoiminta on loppunut jokin aika sitten, mutta kalusto ja halli on jäänyt firmalle. Nyt nämä tarjotaan mahdollisuutena uudelle yrittäjälle. Soveltuu upeasti monenlaiseen käyttöön. Halli on läpiajettava isoin ovin ja rasvamontulla. Kalusto soveltuu maansiirtoon ja vaikkapa auraustöihin....

Katso lisätiedot

Tapahtumalaitteiden vuokraus ja myynti

Yrityksen päätoiminta on yritysinventaarion vuokraaminen, myynti ja asennus.Yhtiö vuokraa ja asentaa pääasiassa esiintymislavoja ja katsomoita erilaisiin ulkoilmatapahtumiin. Varastossa on myös telttoja. Yrityksen sesonkiaika on touko-syyskuussa, mutta kohteita on myös talvella.Viron markkinoilla on saavutettu vankka asema ja vuodesta 2022 lähtien on ollut kasvavaa kiinnostusta myös Suomen suunnasta. Yritys on hyvässä kunnossa. Kalusto on uuden veroista ja kanta-asiakaspiiri on muodostunut. Ensimmäiset asia...

Katso lisätiedot

Sähköasennukseen, -suunnitteluun, käyttöönottoon, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut eteläisessä Suomessa

Sähköasennukseen, -suunnitteluun, käyttöönottoon, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut vuosikymmenten toimintahistorian omaava yritys. Yritys toimittaa varaosia, sähkölaitteita ja -tarvikkeita kaikentyyppisille asiakkaille sekä tekee yhteistyötä useiden laitetoimittajien kanssa erilaisista sähkölaitteista, kuten ohjaus-, valvonta- ja kommunikointijärjestelmiä. Yrityksellä on vankka markkina-asema omassa segmentissään ja sen toiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Sen organisaatio on alansa osaavaa ja asia...

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot