Halutaan myydä
Myydään Aasialaisten huonekalujen maahantuonti/verkkokauppa.

Kohdenumero FK63236
Hintapyyntö 1 800
Toimiala Huonekalu- ja sisustusliikkeet
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Oletko kiinnostunut ainutlaatuisesta liiketoiminnasta! Meillä on ilo esitellä teille upea tilaisuus hankkia uniikkeja aasialaisia huonekaluja suoraan tehtaalta, ilman ylimääräistä välivarastointia.

Meillä on yli kolmekymmentä kumppania ympäri Aasiaa, joiden avulla voimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset tuotteet suoraan tehtaalta ja suoraan kotiovellesi. Meidän tiimimme Aasiassa hallinnoi lähetyksiä ja etsii jatkuvasti uusia kumppaneita varmistaakseen, että voimme tarjota aina parasta mahdollista laatua ja valikoimaa.

Liiketoimintamme on todistettu toimivaksi ja kannattavaksi, ja sitä voidaan pyörittää mistä tahansa sähköpostilla ja puhelimella. Tämä on erinomainen tilaisuus yrittäjille, jotka haluavat aloittaa oman verkkokaupan tai lisätä uusia tuotteita nykyiseen valikoimaansa.

Tämä on myös erinomainen tilaisuus yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita ulkoistamisesta ja joilla ei ole aikaa tai halua käsitellä ylimääräisiä varastoja ja lähetyksiä. Meidän tiimimme hoitaa kaiken puolestasi, jotta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Nyt on oikea aika tarttua tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Liiketoiminnan hinta on kohtuullinen ja varmasti maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa. Älä jätä tätä tilaisuutta väliin! Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita matkasi kohti menestyksekkäämpää tulevaisuutta.
www.vankkawood.com
050-5608278


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Arvometallien ja arvotuotteiden kaupankäynnin verkkopohjainen palveluntarjoaja

Yhtiö myy, ostaa ja jalostaa erilaisia arvometallituotteita. Tarjonta kattaa jalometallialan laajan palvelukokonaisuuden.Liiketoimintaa harjoitetaan erilaisia palvelukonsepteja sekä digitaalisia ratkaisuja laaja-alaisesti hyödyntäen. Liiketoimintamalli on kustannustehokas, digitaaliseen konseptiin perustuva ja pitkälle automatisoitu.Asiakkaita ovat pääosin kuluttajat, mutta myös kuolinpesät sekä yritykset.Yhtiö markkinoi päämäärätietoisesti sekä juuri oikeissa markkinakanavissa ja sovelletut markkinointikäy...

Katso lisätiedot

Suosittu vaatteiden ja sisustustuotteiden maahantuoja, jolla oma kauppa sekä verkkokauppa ja useita jälleenmyyjiä

Yrityksellä on useita kiinnostavia toimittajia, joiden tuotteita yritys maahantuo ja myy omassa liikkeessään, verkkokaupassaan sekä useiden jälleenmyyjien kautta. Tuoteperhettä on rakennettu huolella ja sen sisältöä on pikkuhiljaa kasvatettu. Yrityksellä on jo pitkä historia ja se on kyennyt vakiinnuttamaan ja vankistamaan asemiaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Huipputuottava energiaratkaisujen myyntiin ja toteutukseen keskittyvän yrityksen liiketoiminta

Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella. Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja. Yritys myös huoltaa laaja- alaise...

Katso lisätiedot

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot