Halutaan myydä
Myydään Aasialaisten huonekalujen maahantuonti/verkkokauppa.

Kohdenumero FK63236
Hintapyyntö 1 800
Toimiala Huonekalu- ja sisustusliikkeet
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Oletko kiinnostunut ainutlaatuisesta liiketoiminnasta! Meillä on ilo esitellä teille upea tilaisuus hankkia uniikkeja aasialaisia huonekaluja suoraan tehtaalta, ilman ylimääräistä välivarastointia.

Meillä on yli kolmekymmentä kumppania ympäri Aasiaa, joiden avulla voimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset tuotteet suoraan tehtaalta ja suoraan kotiovellesi. Meidän tiimimme Aasiassa hallinnoi lähetyksiä ja etsii jatkuvasti uusia kumppaneita varmistaakseen, että voimme tarjota aina parasta mahdollista laatua ja valikoimaa.

Liiketoimintamme on todistettu toimivaksi ja kannattavaksi, ja sitä voidaan pyörittää mistä tahansa sähköpostilla ja puhelimella. Tämä on erinomainen tilaisuus yrittäjille, jotka haluavat aloittaa oman verkkokaupan tai lisätä uusia tuotteita nykyiseen valikoimaansa.

Tämä on myös erinomainen tilaisuus yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita ulkoistamisesta ja joilla ei ole aikaa tai halua käsitellä ylimääräisiä varastoja ja lähetyksiä. Meidän tiimimme hoitaa kaiken puolestasi, jotta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Nyt on oikea aika tarttua tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Liiketoiminnan hinta on kohtuullinen ja varmasti maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa. Älä jätä tätä tilaisuutta väliin! Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita matkasi kohti menestyksekkäämpää tulevaisuutta.
www.vankkawood.com
050-5608278


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Nopeasti kasvava puuntyöstölaitteita ja -työkaluja myyvä yritys

Vuonna 2013 perustettu puuntyöstölaitteita ja-työkaluja myyvä yritys. Myynnin lisäksi yritys tarjoaa käsityökalujen ja -laitteiden huolto- ja korjauspalveluita. Yritys on saavuttanut markkinoilla tunnettuutta juuri myymällä ja pitämällä varastoa vain laadukkaampien tuotteiden segmentissä. Pääasiallinen myyntitoiminta tapahtuu myymälän kautta. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat saatavilla, eikä välitöntä investointitarvetta ole. Yleisvaraston ja muutaman avainbrändin varaston kasvattaminen kaksi...

Katso lisätiedot

Erilaisten lääketieteellisten apuvälineiden myynti, vuokraus ja konsultointi

Yhtiön päätoimialana on ortoosi-, trauma-, hoito- ja sairaanhoitolaitteiden maahantuonti ja jälleenmyynti loppukäyttäjille ja hoitolaitoksille (sairaalat, hoito-, ja kuntoutuslaitokset). Yrityksen päätoimialue on Tallinna ja Harjumaa. Yrityksellä on myymälä Tallinnassa ja verkkokauppa....

Katso lisätiedot

Vahvasti kasvu-uralla oleva kannattavasti toimiva maanrakennus/paalutus alan yritys

Yrityksellä on vuosien mittainen kokemus omalta erikoisalaltaan ja yhtiö on panostanut voimakkaasti niin henkilöstönsä osaamiseen kuin tekniseen resurssiinsa. Näin yritys on saavuttanut todella vahvan markkina-aseman ja omalla segmentillään sen voidaan todeta olevan merkittävä toimija Suomen markkinoilla.Markkina-alueena voidaan pitää koko Suomea.Yrityksen liikevaihto on kasvanut jatkuvasti ja kasvulle odotetaan myös jatkoa. Kuluva tilikausi on lähtenyt liikkeelle mukavasti ja toteutuma osoittaa kasvutavoit...

Katso lisätiedot

Perhehotelli suositussa matkailukaupungissa

Yrityksellä on aivan kaupungin sydämessä perhehotelli, jossa se palvelee asiakkaitaan kaikissa majoituspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yritys on auki kautta vuoden vaikka erityisesti kesäaika on paikkakunnalla matkailun huippusesonkia. Hotellissa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, jotka ovat yksilöllisesti sisustettuja. Osaan huoneista mahtuu lisävuoteita. Huoneissa on oma wc, suihku ja tv. Lisäksi hotellissa on maksuton Wi-Fi. Yrittäjän lisäksi apuna on yksi vakituinen työntekijä sekä huippusesongin aika...

Katso lisätiedot