Halutaan myydä
Myydään verkkokauppa ja ateriapalvelu

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK62319
Hintapyyntö 129 000
Liikevaihto 300000
Taseen loppusumma 30000
Toimiala Elintarvikkeiden myynti, tuonti, vienti
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1+4
FuelMe on subscription -pohjainen ateriapalvelu, joka tarjoaa valmiita aterioita toimitettuna kotiin, toimistoon tai noutopisteeseen. Kaikki ruoka on valmistettu pilvikeittiöstämme Helsingistä. Ratkaisemme asiakkaidemme "mitä-syödään-tänään?"-kysymyksen tasapainoisilla, täyttävillä ja herkullisilla aterioilla. Kaikki tilaukset tehdään räätälöidyn verkkokauppamme kautta.

Viimeisten kolmen kasvuvuoden jälkeen olemme omistajina päättäneet lopettaa palvelun pyörittämisen. Päätös on tehty henkilökohtaisista syistä ja olemme saaneet yrityksen kasvatettua jo tavoittelemaamme kokoon.

Tavoitteenamme on löytää FuelMelle uusi yrittäjä joka jatkaisi alustan rakentamista ja palvelun kasvattamista. Otamme yhteyttä kaikkiin pääkaupunkiseudun suurimpiin ruokatoimittajiin löytääksemme sopivan toimijan jatkamaan palveluamme.

Koko yritystoiminnan myynnin lisäksi olemme valmiita keskustelemaan osittaisesta myynnistä, kuten liiketoiminnan, asiakaskannan, verkkokaupan tms.

Yrityksen perustietoja:
Liikevaihto yli 300 000 euroa vuodessa. Yli puolet nykyisistä tilaajista tilaa toistuvalla tilauksella (subscription), mikä yhdessä viikoittaisten tilausten kanssa antaa vakaan tulonlähteen.
Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä ruoan laatuun ja palvelun tarjoamaan helppouteen. Yli 80% ensimmäisistä ostajista ostaa uudelleen. Keskimääräinen osto on ~75€ ja viimeisten 2 vuoden aikana FuelMellä on ollut yli 1100 yksittäistä asiakasta.
Olemme rakentaneet räätälöidyn verkkokaupan Shopifyn päälle, josta tilaukset tehdään. Verkkokaupassa oli noin 55 000 kävijää vuonna 2022 jotka tavoitettiin orgaanisesti ja minimaalisella maksetulla markkinoinnilla. Verkkokaupan konversioprosentti on noin 3,23%.

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää ja haluat keskustella aiheesta lisää. Käymme keskusteluja mahdollisten jatkajien kanssa tammi-helmikuun aikana.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys myytävänä!

Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta verkkokauppana, sekä pienimuotoisesti myös kivijalkakauppana.Verkkokauppa-alusta ja koko tiedonhallintajärjestelmä on tehty kokonaan uusiksi keväällä 2020. Valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan varusteita, jalkineita sekä logomerkkauksiin tarkoitettuja vapaa-ajan vaattei...

Katso lisätiedot

Kankaiden ja käsityölankojen vähittäis- ja tukkuketjut Virossa.

Myydään kaksi yritystä jotka liittyvät toisiinsa (samat omistajat ja johtajat, yhteinen varasto- ja myyntitila).Yhden yrityksen päätoiminta on kankaiden ja ompeluvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti, joka on toiminut vuodesta 1991. Enemmistö valikoima kankaista on eurooppalaisten valmistajien kankaita Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Belgiasta ja Hollannista. Toisen yrityksen perustoimiala on käsityölankojen ja neulonnan apuvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti.  Yhtiö on alansa markkinajohtaja.Yhtiöillä on ...

Katso lisätiedot

Kansainvälisesti kilpailukykyisten elektroniikkateollisuuden koneiden ja laitteiden valmistus.

Yrityksellä on omaan suunnitteluun pohjautuvia elektroniikkateollisuuden koneita ja laitteita, joita se valmistaa ja markkinoi globaalisti. Valmistus tapahtuu Suomessa ja asiakkaat ovat ympäri maailmaa. Yritys on omassa segmentissään hyvinkin kilpailukykyinen, vaikka se joutuukin kilpailemaan isoja monikansallisia yrityksiä vastaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot