Halutaan myydä
Myydään verkkokauppa ja ateriapalvelu

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK62319
Hintapyyntö 129 000
Liikevaihto 300000
Taseen loppusumma 30000
Toimiala Elintarvikkeiden myynti, tuonti, vienti
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1+4
FuelMe on subscription -pohjainen ateriapalvelu, joka tarjoaa valmiita aterioita toimitettuna kotiin, toimistoon tai noutopisteeseen. Kaikki ruoka on valmistettu pilvikeittiöstämme Helsingistä. Ratkaisemme asiakkaidemme "mitä-syödään-tänään?"-kysymyksen tasapainoisilla, täyttävillä ja herkullisilla aterioilla. Kaikki tilaukset tehdään räätälöidyn verkkokauppamme kautta.

Viimeisten kolmen kasvuvuoden jälkeen olemme omistajina päättäneet lopettaa palvelun pyörittämisen. Päätös on tehty henkilökohtaisista syistä ja olemme saaneet yrityksen kasvatettua jo tavoittelemaamme kokoon.

Tavoitteenamme on löytää FuelMelle uusi yrittäjä joka jatkaisi alustan rakentamista ja palvelun kasvattamista. Otamme yhteyttä kaikkiin pääkaupunkiseudun suurimpiin ruokatoimittajiin löytääksemme sopivan toimijan jatkamaan palveluamme.

Koko yritystoiminnan myynnin lisäksi olemme valmiita keskustelemaan osittaisesta myynnistä, kuten liiketoiminnan, asiakaskannan, verkkokaupan tms.

Yrityksen perustietoja:
Liikevaihto yli 300 000 euroa vuodessa. Yli puolet nykyisistä tilaajista tilaa toistuvalla tilauksella (subscription), mikä yhdessä viikoittaisten tilausten kanssa antaa vakaan tulonlähteen.
Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä ruoan laatuun ja palvelun tarjoamaan helppouteen. Yli 80% ensimmäisistä ostajista ostaa uudelleen. Keskimääräinen osto on ~75€ ja viimeisten 2 vuoden aikana FuelMellä on ollut yli 1100 yksittäistä asiakasta.
Olemme rakentaneet räätälöidyn verkkokaupan Shopifyn päälle, josta tilaukset tehdään. Verkkokaupassa oli noin 55 000 kävijää vuonna 2022 jotka tavoitettiin orgaanisesti ja minimaalisella maksetulla markkinoinnilla. Verkkokaupan konversioprosentti on noin 3,23%.

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää ja haluat keskustella aiheesta lisää. Käymme keskusteluja mahdollisten jatkajien kanssa tammi-helmikuun aikana.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Perinteikäs kello- ja kultasepänliike kaupungin keskustassa Pirkanmaalla

Erinomainen kannattavuus perustuu pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin ja hyvään asiakaspalveluun.Liikevaihto muodostuu pääosin valmiiden tuotteiden myynnistä, sekä alan tuotteiden korjauksesta.Päämiehinä alan tukkuliikkeet Suomessa.Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa pirkanmaalaiset yksityiset, yritykset ja yhteisöt....

Katso lisätiedot

Salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä muita pienempiä maaurakointitöitä toteuttavan yhtiön osakekanta

Yhtiö toteuttaa salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä pienempiä maaurakointitöitä. Tuotteita ja palveluita ovat salaojat ja sadevesijärjestelmät sekä niiden kaivuu ja asennus.Palveluihin kuuluvat urakoiden yhteydessä myös pihatyöt, laatoitukset, tarvittavat sähkötyöt, asfalttien poistot ja uusimiset sekä kaivuun esteinä olevien aitojen, terassien ja aitojen purkamiset ja asennukset takaisin. Yhtiö tarjoaa näin ollen asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella salaoja- ja sadevesijärjestelmiä yhteistyössä al...

Katso lisätiedot

Hotelli-ravintola Kauhavan keskustassa

Myydään toiminnan vaatima kalusto sekä vuokrataan liiketila keskeiseltä paikalta Kauhavan keskustasta juna-aseman läheisyydestä ja 20 minuutin ajomatkan päästä Powerparkista (Kauppatie 71, Kauhava). Liiketila ollut ravintola-, yökerho- ja majoituskäytössä. Vuokrattavaa tilaa yhteensä lähes 1700 m²: katutasossa yhteensä 417,0 m², toisessa kerroksessa 769,5 m² sekä alakerrassa/ kellarissa 501m².Kiinteistössä kolme valmiiksi kalustettua ravintola-osastoa 600 hengelle, kaksi terassia, iso keittiö (valmis keitti...

Katso lisätiedot

Infrarakenteiden huolto- ja korjauspalvelut

Yritys tekee mm. väylähoitoa, ympäristönhoitoa, liikennejärjestelyjä, asfalttipaikkauksia. Sijainti sisäisessä Suomessa kasvukeskuksen talousalueella. Yritys tekee 1,2 miljoonan euron liikevaihdolla käyttökatetta noin 220 000 euroa. Yrityksellä suuria asiakkaita, joiden mukana kasvu uusille markkina-alueille on mahdollista. ...

Katso lisätiedot