Halutaan myydä
Myydään verkkokauppa ja ateriapalvelu

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK62319
Hintapyyntö 129 000
Liikevaihto 300000
Taseen loppusumma 30000
Toimiala Elintarvikkeiden myynti, tuonti, vienti
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1+4
FuelMe on subscription -pohjainen ateriapalvelu, joka tarjoaa valmiita aterioita toimitettuna kotiin, toimistoon tai noutopisteeseen. Kaikki ruoka on valmistettu pilvikeittiöstämme Helsingistä. Ratkaisemme asiakkaidemme "mitä-syödään-tänään?"-kysymyksen tasapainoisilla, täyttävillä ja herkullisilla aterioilla. Kaikki tilaukset tehdään räätälöidyn verkkokauppamme kautta.

Viimeisten kolmen kasvuvuoden jälkeen olemme omistajina päättäneet lopettaa palvelun pyörittämisen. Päätös on tehty henkilökohtaisista syistä ja olemme saaneet yrityksen kasvatettua jo tavoittelemaamme kokoon.

Tavoitteenamme on löytää FuelMelle uusi yrittäjä joka jatkaisi alustan rakentamista ja palvelun kasvattamista. Otamme yhteyttä kaikkiin pääkaupunkiseudun suurimpiin ruokatoimittajiin löytääksemme sopivan toimijan jatkamaan palveluamme.

Koko yritystoiminnan myynnin lisäksi olemme valmiita keskustelemaan osittaisesta myynnistä, kuten liiketoiminnan, asiakaskannan, verkkokaupan tms.

Yrityksen perustietoja:
Liikevaihto yli 300 000 euroa vuodessa. Yli puolet nykyisistä tilaajista tilaa toistuvalla tilauksella (subscription), mikä yhdessä viikoittaisten tilausten kanssa antaa vakaan tulonlähteen.
Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä ruoan laatuun ja palvelun tarjoamaan helppouteen. Yli 80% ensimmäisistä ostajista ostaa uudelleen. Keskimääräinen osto on ~75€ ja viimeisten 2 vuoden aikana FuelMellä on ollut yli 1100 yksittäistä asiakasta.
Olemme rakentaneet räätälöidyn verkkokaupan Shopifyn päälle, josta tilaukset tehdään. Verkkokaupassa oli noin 55 000 kävijää vuonna 2022 jotka tavoitettiin orgaanisesti ja minimaalisella maksetulla markkinoinnilla. Verkkokaupan konversioprosentti on noin 3,23%.

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää ja haluat keskustella aiheesta lisää. Käymme keskusteluja mahdollisten jatkajien kanssa tammi-helmikuun aikana.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä yritys, jonka päätoimiala on kevytmetallirakenteiden projektikohtainen tuotanto ja asennus

Metallikaitoja, portaita, porraskaiteita, metalliaitoja yms. valmistuksessa yritys tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisen konsultointipalvelun, oikean kokonaisen projektiratkaisun sekä tarvittaessa kuljetuksen ja asennuksen. Pääasiakkaita ovat rakennusyritykset sekä jälleenrakennusyritykset, joille yritys teettää metallitöitä alihankintana. Yli 20 toimintavuoden aikana on Viron markkinoiden lisäksi tehty yksityisiä tilauksia ja välitetty valmiita tuotteita Slovakiassa, Saksassa, Norjassa, Turkissa, Ruotsis...

Katso lisätiedot

Tasokas yökerho Helsingin keskustassa

Tunnettu tasokas yökerho Helsingin keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan toimijalle mutta myös uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot

Huipputuottoisen lounasravintolan osakekanta myynnissä!

Myytävänä todella hyvätuottoinen menestyvä iso lounasravintola Eteläisestä Suomesta loistavalla sijainnilla. Sisustus ja ravintolan koneet sekä kalusto ovat modernit ja hyvässä kunnossa. Päivittäin tarjottavien lounasannosten määrä on noin 700 kpl.Nykymuodossaan erinomaisessa kunnossa oleva lounasravintola tarjoaa uudelle omistajalle sellaisenaan toimivan ja tuottoisan liiketoiminnan mutta halutessaan toimintaa voi myös laajentaa esim. aukioloaikoja pidentämällä tai catering ja noutoruoka-palveluiden avulla...

Katso lisätiedot

Somerolaisen Somertekno Oy:n tuotantotilat ja koneet, laitteet ja kalusto.

Somertekno Oy on valmistanut profilointikoneita oheislaitteineen, rainoitus- ja arkituslinjoja, käärintäkoneita sekä erilaisia kuljettimia. Toiminta on ollut jo muutaman vuoden keskeytyksissä, mutta niin tilat, koneet kuin tarvittava dokumentaatio mahdollistavat toiminnan uudelleen käynnistämisen nopealla aikataululla. Tuotantotilat ja -laitteet mahdollistavat toki myös muunlaisen konepajaliiketoiminnan....

Katso lisätiedot