Halutaan myydä
Myynnissä yli 30 vuotta toiminut herkkukauppa

Kohdenumero FK63518
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Elintarvikkeiden myynti, tuonti, vienti
Sijainti Etelä-Savo
Myydään keskeisellä sijainnilla, aivan Savonlinnan keskustassa sijaitseva Akselinpoika. Nykyinen yrittäjä pariskunta toiminut kauppiaina yli 30 vuotta, josta yli 10 vuotta herkkukaupan pitäjinä. Yritys toimii omissa n. 196 m² tiloissa, joista n. 80 m² on myymälätilaa.

Yrityksen valikoimaan kuuluu erilaisia lihoja, kaloja, juustoja ja leikkeleitä. Näistä laadukkaista raaka-aineista on jatko jalostettu omia tuotteita kuten erittäin suositut wieninleikkeet sekä valmis lihapullataikina. Kaikki raaka-aineet tulevat Savonlinnasta ja sen lähialueilta, joten tiivistä yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa tehdään.

Yritys on löytänyt oman paikkansa alueen asukkaiden sekä turistien keskuudessa. Tämä on taannut vakiintuneen ja tasaisen asiakasvirran ympäri vuoden.

Toimintaa on mahdollisuus laajentaa esim. leipomo tuotteisiin ja keskittymällä aktiivisempaan markkinointiin. Alueella ei vastaavanlaista kilpailua.

Uudelta yrittäjältä vaaditaan kiinnostusta sekä osaamista etenkin lihojen ja kalojen käsittelystä.

Yritys myydään liiketoimintakauppana sis. liikekiinteistö.

Luottamukselliset yhteydenotot:

Yrittäjä Pertti Ruuskanen puh. 0503233322 / [email protected]
Yritysvalmentaja Katja Remes puh. 044 417 4960 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot

Pieneläinklinikka, joka on toiminut keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla vuosikymmenten ajan

Eläinlääkäriasema tarjoaa pieneläinten, pääosin lemmikkien kattavat hoito- ja eläinlääkintäpalvelut.Toimintaa on harjoitettu vuosikymmenten ajan keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla.Yhtiöllä on laaja asiakaskunta alueellaan, joka kasvaa ja asiakkaita tulee myös alueen ulkopuolelta. Yhtiön palveluiden kysyntänäkymät alueella ovatkin kasvussa.Eläinlääkäriaseman suosio perustuu vakiintuneisiin sekä tyytyväisiin asiakkaisiin sekä heidän suosituksestaan tuleviin uusiin asiakkaisiin.Yhtiön kilpailutekijöitä o...

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimivan taksiliikenteen liiketoiminta

Yritys on erikoistunut esteettömiin kuljetuksiin ja yrityksen kautta hoituvat kaikki erityisjärjestelyjä vaativat kuljetukset. Palveluun kuuluu myös erityislasten koulukuljetukset.Yhtiö on tämän vuoden alusta alkaen terävöittänyt toimintaansa keskittymällä ydinliiketoimintaansa, joka on esteettömät kuljetukset. Tällä on ollut merkittävä vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Yhtiö työllistää yhteensä n. 20 henkilöä, joista kaksi toimistossa ja yksi kuljetuksista vastaava esimies. Kuljettajat ovat suomenkielent...

Katso lisätiedot

Kannattava padel-liiketoiminta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Uudellamaalla

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio, välinemyynti, valmennus, tapahtumat ja seurayhteistyö.Uusi omistaja voi pyörittää liike...

Katso lisätiedot