Halutaan myydä
Harvoin tarjolla alansa ykkönen

Kohdenumero FK1431
Hintapyyntö 100 000
Toimiala Elektroniikkateollisuus
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Harvoin tarjolla!

Myytävänä maailmanlaajuista mainetta niittänyt Led valaisimia kehittävä osakeyhtiö.
Myydään itse osakeyhtiö, verkkokaupan liiketoiminta, domainit ja valmis verkkokauppasivusto.
Yhtiön omistamat patentit, tavaramerkit ja hyödyllisyysmallit kuuluvat myös kauppaan.
Kaupan mukana tulevat Aasian kontaktihenkilöiden tuki ja valmiit laivarahti reitit Aasia => Suomi/Eurooppa.
Yhteistyökumppanit mm. Suomen yliopistoista, LuKe:sta, MTT:stä, monista kouluista ja ammattipuutarhureista.

Olemme ensimmäinen osakeyhtiö, joka aloitti kehittelemään ja tutkimaan Led valoja kasvien kasvatuksessa Pohjois-Euroopassa reilut 9-vuotta sitten.
Tämän jälkeen on julkaistu meidän kehittelemiä led kasvatus artikkeleita useissa Suomen, Euroopan ja maailman laajuisissa lehdistöissä ja nettijulkaisuissa.
Suurimpana julkaisuna lienee ” Natural Product Communications -sarjassa” julkaistu led valaisin koe, mikä otetiin maailmalla vastaan suurella mielenkiinnolla.
Tästä NPC julkaisusta Japanin ja USA:n johtavat tutkijat ottivat ”mallia” omiin tuleviin kehitys kohteisiinsa.

Kaikki suomen ammattipuutarhurit, ylipistot, kasvien kotikasvattajat, osa Pohjois-Euroopan kotikasvattajista, Euroopan valaisin valmistajat, tiedeyhteisöt (mm. Natural Product Communication) tuntevat yrityksemme nimeltä ja mahtavan brandimme.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Arvostettu sähköasennusliike Kainuussa

Yritys on asiakkaidensa pitkäaikainen sähköasennusten hovitoimittaja.Asiakkaita ovat ulkovalaistusasennusten osalta monet Pohjois-Suomen kunnat ja rinnekeskukset, yritykset sekä yksityisasiakkaat.Yrityksen työntekijät ovat ammattitaitoisia, luotettavia ja työhönsä sitoutuneita.Yrityksen liiketoiminta kasvaa tasaisesti ja tarjoaa lähtökohtaisesti erinomaiset kasvun mahdollisuudet innovatiiviselle toiminnan jatkajalle....

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Erikoisliike vuokraamoineen hiihtokeskuksessa. Valikoima keskittyy talviurheiluun ja vapaa-aikaan.

Tarjoaa laadukkaita tuotteita talviurheiluun ja vapaa-aikaan, niin myyntiin, kuin vuokrallekin, hyvään palveluun keskittyen ammattilaisten myyjien avustuksella, yhdessä suomen suurimmissa hiihtokeskuksessa. Myös nettikauppa....

Katso lisätiedot