Halutaan myydä
Charzzy-sovellusohjelmisto sähköajoneuvojen lataukseen

Kohdenumero FK66107
Hintapyyntö 145 000
Toimiala ATK-ohjelmointi, ATK-ylläpito (ITC)
Sijainti Uusimaa
Charzzy-sovellusohjelmisto sähköajoneuvojen lataukseen on nyt saatavilla hintaan 145 000 € (alv 0%).
Sovellusohjelmisto tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka on ladattavissa maksutta sekä Android- että iOS-laitteille. Charzzy-sovelluksen voi ladata veloituksetta käyttöön ilman rekisteröinti- tai varausmaksuja. Rekisteröityminen on mahdollista helposti matkapuhelimen numerolla ja vastaustekstiviestin varmistuskoodilla.
Puhelimeen asennettuna Charzzy-sovellus näyttää latauspisteen tunnuksen operaattorista riippumatta. Sovellus on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen. Lataustapahtuma veloitetaan Charzzy-maksupalvelussa maksukortilla.
Tarjolla yli 200 000 latauspistettä Euroopassa.

Lisätietoja p.040 180 9041, [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Akaan Viialan keskustaliiketila 508,5 m2, toiminut ravintolana.

Kiinteistö Oy Viialan Torikulma Oy, osakkeet 9-4298, oikeuttavat 508,5 m2 toimitilan hallintaan....

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Arvostettu sähköasennusliike Kainuussa

Yritys on asiakkaidensa pitkäaikainen sähköasennusten hovitoimittaja.Asiakkaita ovat ulkovalaistusasennusten osalta monet Pohjois-Suomen kunnat ja rinnekeskukset, yritykset sekä yksityisasiakkaat.Yrityksen työntekijät ovat ammattitaitoisia, luotettavia ja työhönsä sitoutuneita.Yrityksen liiketoiminta kasvaa tasaisesti ja tarjoaa lähtökohtaisesti erinomaiset kasvun mahdollisuudet innovatiiviselle toiminnan jatkajalle....

Katso lisätiedot