Halutaan myydä
Myydään tietokonehuoltoyrityksen liiketoiminta

Kohdenumero FK1096
Hintapyyntö 20 000
Liikevaihto 50000
Toimiala ATK-ohjelmointi, ATK-ylläpito (ITC)
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 2
Haluatko työllistää itsesi tai laajentaa nykyistä liiketoimintaasi? Tule jatkamaan tuottavaa yritystä ja sen liiketoimintaa. Etsimme nyt jatkajaa liiketoiminnalle. Yritys on 12 vuotta alalla toiminut, joten asiakaskunta on jo valmiina. Lisäksi loppuvuodesta on sovittu uusi yhteistyösopimus toisen alan yrityksen kanssa, jonka kautta saimme hoitaaksemme Tampereen ja lähikuntien takuuhuollot.

Yrityksen päätoimiala on tietokoneiden ja oheislaitteiden huollot, korjaukset sekä myynti. Uudella yrittäjällä on mahdollisuus laajentaa tarjontaa myös mobiililaitteisiin ja verkkokauppaan.

Yrityksellä on useita kumppanuussopimuksia koskien mm. takuuvaihtoja ja -huoltotoimenpiteitä. Yrityksen liikevaihto on ollut viime vuosina n. 50 000 €/vuosi ja tänä vuonna hieman enemmän. Yritys sijaitsee erittäin vilkkaalla ja liikennöidyllä kadulla lähellä keskustaa.

Aloittava yrittäjä saa itselleen todella edullisesti lopettavan yrittäjän työkalut, mittalaitteet ja varastotavarat. Yrittäjältä edellytetään ICT-alan peruskoulutusta ja työkokemusta.

Nykyinen yrittäjä auttaa uuden yrittäjän alkuun. Tämä liiketoiminta halutaan myydä, koska haluamme keskittyä toiseen liiketoimintaamme täysipäiväisesti. Otahan yhteyttä!

Hintapyyntö 20 000 € / tarjous.

Lisätietoja: [email protected], p. 045 672 2826, Pispalan valtatie 21, 33250 Tampere.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattava padel-liiketoiminta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Uudellamaalla

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio, välinemyynti, valmennus, tapahtumat ja seurayhteistyö.Uusi omistaja voi pyörittää liike...

Katso lisätiedot

Itäisellä Uudellamaalla suosittu ja erittäin tuottoisa lounasravintolan liiketoiminta ja liikeomaisuus.

Lounasravintola on avoinna arkipäivisin, myyden lounasta, kahvia vitriinituotteita sekä virvokkeita. Lounasasiakkaita päivittäin on n. 200 ja heille tarjotaan lounasta monipuolisesta viikoittain vaihtuvasta lounaslistasta. Lounaat valmistetaan itse omasta keittiöstä, sekä leivotaan leipätuotteet ja valmistetaan salaatit. Ravintolatila on helposti saavutettavissa, kulku on esteetön ja on katutasossa. Hyvät maksuttomat parkkipaikat. Catering palvelut ovat pienessä osassa nykyistä liiketoimintaa, mutta on help...

Katso lisätiedot

Huonekalutehdas Etelä-Virossa

Vuonna 1996 perustettu yritys. Yrityksen toimialana on huonekalujen valmistus: massiivipuuhuonekalut, pehmeät huonekalut. Tuotannossa käytettävät perusmateriaalit ovat mänty, kaski, pyökki, tammi ja saari. Suurin osa tuotannosta realisoituu Virossa. Tuotantoon samassa osoitteessa on kauppa, jossa oman tuotannon lisäksi myydään ostostavaraa. Liikevaihto 1,2 M €....

Katso lisätiedot

Tunnettu Kauppapuutarha Hagelberg Oy, Kirkkonummi

Yrityksellä on pitkä vuosien mittainen historia ja sillä on käytössään toimintaansa varten hyvin soveltuvat ja ajantasaiset tuotantotilat sekä tarvittavat koneet ja laitteet.Yritys omistaa kiinteistön, jossa on vielä runsaasti rakennusoikeutta ja siten mahdollisuus laajentaa liiketoimintaa.Yrityksellä on vakiintunut henkilöstö, jonka ammattitaito on hyvä ja sitoutuminen yritykseen erinomainen.Asiakkaat muodostuvat pääosin vähittäiskaupoista, joihin yritys toimittaa suoraan tuotteensa omalla kuljetuskalustol...

Katso lisätiedot