Halutaan myydä
Myydään tietokonehuoltoyrityksen liiketoiminta

Kohdenumero FK1096
Hintapyyntö 20 000
Liikevaihto 50000
Toimiala ATK-ohjelmointi, ATK-ylläpito (ITC)
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 2
Haluatko työllistää itsesi tai laajentaa nykyistä liiketoimintaasi? Tule jatkamaan tuottavaa yritystä ja sen liiketoimintaa. Etsimme nyt jatkajaa liiketoiminnalle. Yritys on 12 vuotta alalla toiminut, joten asiakaskunta on jo valmiina. Lisäksi loppuvuodesta on sovittu uusi yhteistyösopimus toisen alan yrityksen kanssa, jonka kautta saimme hoitaaksemme Tampereen ja lähikuntien takuuhuollot.

Yrityksen päätoimiala on tietokoneiden ja oheislaitteiden huollot, korjaukset sekä myynti. Uudella yrittäjällä on mahdollisuus laajentaa tarjontaa myös mobiililaitteisiin ja verkkokauppaan.

Yrityksellä on useita kumppanuussopimuksia koskien mm. takuuvaihtoja ja -huoltotoimenpiteitä. Yrityksen liikevaihto on ollut viime vuosina n. 50 000 €/vuosi ja tänä vuonna hieman enemmän. Yritys sijaitsee erittäin vilkkaalla ja liikennöidyllä kadulla lähellä keskustaa.

Aloittava yrittäjä saa itselleen todella edullisesti lopettavan yrittäjän työkalut, mittalaitteet ja varastotavarat. Yrittäjältä edellytetään ICT-alan peruskoulutusta ja työkokemusta.

Nykyinen yrittäjä auttaa uuden yrittäjän alkuun. Tämä liiketoiminta halutaan myydä, koska haluamme keskittyä toiseen liiketoimintaamme täysipäiväisesti. Otahan yhteyttä!

Hintapyyntö 20 000 € / tarjous.

Lisätietoja: [email protected], p. 045 672 2826, Pispalan valtatie 21, 33250 Tampere.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kotimaassa ja vientimarkkinoilla toimiva optisten tuotteiden valmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehittelyn kautta muodostunut tuoteryhmä, jota se valmistaa omassa ajanmukaisessa tuotannossaan osaavan henkilöstön tukemana.Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja yrityksellä on sen kautta muotoutunut merkittävä vakiintunut kanta-asiakaskenttä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin.Yrityksellä ei ole merkittäviä ydinkilpailijoita lainkaan Suomessa vaan sen merkittävimmän kilpailijat ovat ulkolaisia toimijoita....

Katso lisätiedot

Ei paikkakuntasidonnainen, siirrettävissä oleva, elektroniikka ja sähköalan tuotteiden valmistaja

Yritys on kehittänyt kansainvälisestikin kilpailukykyisen tuotteen, jonka valmistus on sen omissa käsissään. Kotimaan markkinoilla yritys huolehtii myös myynnistä ja markkinoinnista, mutta vientimarkkinoilla sillä on apunaan iso eurooppalainen toimija, joka markkinoi tuotetta vientimarkkinoilla.Yritys jatkaa tuotekehitystyötä ja ylläpitää näin kilpailukykyään. Sen ydinkilpailijat ovat lähinnä kolme isoa ulkomaista alan toimijaa, joiden tuotteisiin nähden yrityksen tuotteilla on selkeitä kilpailuetuja....

Katso lisätiedot

Pieneläinklinikka, joka on toiminut keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla vuosikymmenten ajan

Eläinlääkäriasema tarjoaa pieneläinten, pääosin lemmikkien kattavat hoito- ja eläinlääkintäpalvelut.Toimintaa on harjoitettu vuosikymmenten ajan keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla.Yhtiöllä on laaja asiakaskunta alueellaan, joka kasvaa ja asiakkaita tulee myös alueen ulkopuolelta. Yhtiön palveluiden kysyntänäkymät alueella ovatkin kasvussa.Eläinlääkäriaseman suosio perustuu vakiintuneisiin sekä tyytyväisiin asiakkaisiin sekä heidän suosituksestaan tuleviin uusiin asiakkaisiin.Yhtiön kilpailutekijöitä o...

Katso lisätiedot

Jännittävä mahdollisuus: tunnettu lemmikkitarvikkeiden verkkokauppa on myynnissä

Yrityksen liiketoiminta on myynnissä, johon kuuluu verkkokauppa, asiakaskunta, toimittajasopimukset, IG- ja FB-tilit. Toiminta tapahtuu WooCommerce-järjestelmässä, joka on paras ja nykyaikaisin verkkokauppa-alusta. Yrityksellä on vahva kokemus, laaja uskollinen asiakaskunta, monipuolinen valikoima ja merkittävä kasvupotentiaali. Se sopii erinomaisesti olemassa olevan yrityksesi laajentamiseen tai uudelle toimialalle siirtymiseen. ...

Katso lisätiedot