Halutaan myydä
Myydään tietokonehuoltoyrityksen liiketoiminta

Kohdenumero FK1096
Hintapyyntö 20 000
Liikevaihto 50000
Toimiala ATK-ohjelmointi, ATK-ylläpito (ITC)
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 2
Haluatko työllistää itsesi tai laajentaa nykyistä liiketoimintaasi? Tule jatkamaan tuottavaa yritystä ja sen liiketoimintaa. Etsimme nyt jatkajaa liiketoiminnalle. Yritys on 12 vuotta alalla toiminut, joten asiakaskunta on jo valmiina. Lisäksi loppuvuodesta on sovittu uusi yhteistyösopimus toisen alan yrityksen kanssa, jonka kautta saimme hoitaaksemme Tampereen ja lähikuntien takuuhuollot.

Yrityksen päätoimiala on tietokoneiden ja oheislaitteiden huollot, korjaukset sekä myynti. Uudella yrittäjällä on mahdollisuus laajentaa tarjontaa myös mobiililaitteisiin ja verkkokauppaan.

Yrityksellä on useita kumppanuussopimuksia koskien mm. takuuvaihtoja ja -huoltotoimenpiteitä. Yrityksen liikevaihto on ollut viime vuosina n. 50 000 €/vuosi ja tänä vuonna hieman enemmän. Yritys sijaitsee erittäin vilkkaalla ja liikennöidyllä kadulla lähellä keskustaa.

Aloittava yrittäjä saa itselleen todella edullisesti lopettavan yrittäjän työkalut, mittalaitteet ja varastotavarat. Yrittäjältä edellytetään ICT-alan peruskoulutusta ja työkokemusta.

Nykyinen yrittäjä auttaa uuden yrittäjän alkuun. Tämä liiketoiminta halutaan myydä, koska haluamme keskittyä toiseen liiketoimintaamme täysipäiväisesti. Otahan yhteyttä!

Hintapyyntö 20 000 € / tarjous.

Lisätietoja: [email protected], p. 045 672 2826, Pispalan valtatie 21, 33250 Tampere.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yksi Viron vanhimmista luonnontuotteiden kauppaketjuista ja verkkokaupoista

Yrityksen visiona on olla Virossa luotettava ekotuotteita myyvä yritys, joka arvostaa asiakkaita, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Yritys on suurimman osan tuotevalikoimastaan ​​maahantuoja, harjoittaen sekä vähittäis- että tukkumyyntiä. Kansainvälisten yritysten tapauksessa tavarantoimittajat ovat enimmäkseen yksinoikeudellisia ja pitkäaikaisia ​​kumppaneita. Yrityksellä on 4 myymälää, verkkokauppa ja tukkumyynti. Suurin potentiaali olisi tukku- ja verkkokaupassa. ...

Katso lisätiedot

Myynnissä viihtyisä kehittyvä seurusteluravintola Turun keskustassa

Turun keskustassa erittäin hyvällä sijainnilla olevan viihtyisän seurusteluravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarpeita. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikasta voi helposti kehittää omaan liiketoimintakonseptiin soveltuvan version pienillä kustannuksilla tai jatkaa ...

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Myydään puutuotteisiin ja piharakennuksiin erikoistunut yritys

Yhtiön päätoimialana on valmistaa puutuotteita vapaa-ajan käyttöön sekä erilaisia piharakennuksia. Yrityksellä on kaiken kaikkiaan kolme liiketoiminta-aluetta, jotka tukevat toinen toistaan. Osa tuotteista myydään Suomessa jälleenmyyjien kautta.Yrityksen tuotantolaitteisto ja oma tuotantohalli mahdollistavat liiketoiminnan merkittävän kasvattamisen. Tämä on tilaisuutesi ostaa yritys, joka on valmis seuraavaan kasvuvaiheeseensa. Valmis yrityskokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden aloittaa yrittäjyys tai laajenta...

Katso lisätiedot