Halutaan myydä
Myydään tietokonehuoltoyrityksen liiketoiminta

Kohdenumero FK1096
Hintapyyntö 20 000
Liikevaihto 50000
Toimiala ATK-ohjelmointi, ATK-ylläpito (ITC)
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 2
Haluatko työllistää itsesi tai laajentaa nykyistä liiketoimintaasi? Tule jatkamaan tuottavaa yritystä ja sen liiketoimintaa. Etsimme nyt jatkajaa liiketoiminnalle. Yritys on 12 vuotta alalla toiminut, joten asiakaskunta on jo valmiina. Lisäksi loppuvuodesta on sovittu uusi yhteistyösopimus toisen alan yrityksen kanssa, jonka kautta saimme hoitaaksemme Tampereen ja lähikuntien takuuhuollot.

Yrityksen päätoimiala on tietokoneiden ja oheislaitteiden huollot, korjaukset sekä myynti. Uudella yrittäjällä on mahdollisuus laajentaa tarjontaa myös mobiililaitteisiin ja verkkokauppaan.

Yrityksellä on useita kumppanuussopimuksia koskien mm. takuuvaihtoja ja -huoltotoimenpiteitä. Yrityksen liikevaihto on ollut viime vuosina n. 50 000 €/vuosi ja tänä vuonna hieman enemmän. Yritys sijaitsee erittäin vilkkaalla ja liikennöidyllä kadulla lähellä keskustaa.

Aloittava yrittäjä saa itselleen todella edullisesti lopettavan yrittäjän työkalut, mittalaitteet ja varastotavarat. Yrittäjältä edellytetään ICT-alan peruskoulutusta ja työkokemusta.

Nykyinen yrittäjä auttaa uuden yrittäjän alkuun. Tämä liiketoiminta halutaan myydä, koska haluamme keskittyä toiseen liiketoimintaamme täysipäiväisesti. Otahan yhteyttä!

Hintapyyntö 20 000 € / tarjous.

Lisätietoja: [email protected], p. 045 672 2826, Pispalan valtatie 21, 33250 Tampere.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä autokorjaamo ja -pesula Pohjanmaalla

Jo vakiintunut autokorjaamo ja -pesula on perustettu 2014. Pienimuotoinen rengashotelli toimii myös samoissa tiloissa - tätä osaa voisi laajentaa. Yrittäjä ei ole itse työskennellyt yhtiössä vaan pelkästään nostanut osinkoa. Tämä antaa tulevalle yrittäjälle oivan mahdollisuuden nostaa itsellensä sekä palkkaa että osinkotuottoa. Korjaamopalveluista tulee noin 40 % liikevaihdosta, rengashotellista 10 % ja loput, noin puolet, pesulasta....

Katso lisätiedot

Autohuollon ammattilainen HUOM! Motonet korjaamo Seinäjoella realisoidaan pois.

Loistava mahdollisuus (aloittelevalle) autohuollon ammattilaiselle. Ensimmäisen vuoden pieni tappio on nyt käännetty hyvään positiiviseen tulokseen. Resurssipulan takia nykyinen omistaja haluaa nopeasti eroon tästä ja hinta on sen mukainen. Tätä helpompaa starttia uuden yrittäjän on vaikeaa löytää.Yhtiö tarjoaa kaikkien merkkien autohuolto Motonet-korjaamobrändin alla ja sen lisäksi myös rengashuoltoa ja -hotellia....

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Menestyvä pitkän toimintahistorian omaava kuljetusliike pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaiden keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia. Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyisessä markkinatilanteessa ja sillä on aitoa potentiaalia hal...

Katso lisätiedot