Halutaan myydä
Myydään tietokonehuoltoyrityksen liiketoiminta

Kohdenumero FK1096
Hintapyyntö 20 000
Liikevaihto 50000
Toimiala ATK-ohjelmointi, ATK-ylläpito (ITC)
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 2
Haluatko työllistää itsesi tai laajentaa nykyistä liiketoimintaasi? Tule jatkamaan tuottavaa yritystä ja sen liiketoimintaa. Etsimme nyt jatkajaa liiketoiminnalle. Yritys on 12 vuotta alalla toiminut, joten asiakaskunta on jo valmiina. Lisäksi loppuvuodesta on sovittu uusi yhteistyösopimus toisen alan yrityksen kanssa, jonka kautta saimme hoitaaksemme Tampereen ja lähikuntien takuuhuollot.

Yrityksen päätoimiala on tietokoneiden ja oheislaitteiden huollot, korjaukset sekä myynti. Uudella yrittäjällä on mahdollisuus laajentaa tarjontaa myös mobiililaitteisiin ja verkkokauppaan.

Yrityksellä on useita kumppanuussopimuksia koskien mm. takuuvaihtoja ja -huoltotoimenpiteitä. Yrityksen liikevaihto on ollut viime vuosina n. 50 000 €/vuosi ja tänä vuonna hieman enemmän. Yritys sijaitsee erittäin vilkkaalla ja liikennöidyllä kadulla lähellä keskustaa.

Aloittava yrittäjä saa itselleen todella edullisesti lopettavan yrittäjän työkalut, mittalaitteet ja varastotavarat. Yrittäjältä edellytetään ICT-alan peruskoulutusta ja työkokemusta.

Nykyinen yrittäjä auttaa uuden yrittäjän alkuun. Tämä liiketoiminta halutaan myydä, koska haluamme keskittyä toiseen liiketoimintaamme täysipäiväisesti. Otahan yhteyttä!

Hintapyyntö 20 000 € / tarjous.

Lisätietoja: [email protected], p. 045 672 2826, Pispalan valtatie 21, 33250 Tampere.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yritys, jonka päätoimiala on lasisten rakenteiden tuottaminen ja myynti

Yhtiöllä on kokemusta tällä alalla vuodesta 2008 ja tuotanto on yksilöllistä ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Yhtiön asiakkaita ovat kaikki suuret ja keskisuuret rakennusurakoitsijat Virossa. Yhtiön liikevaihto on 0,5 miljoonaa euroa vuodessa. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat käytettävissä eikä investointeja tarvita. Yrityksellä on etu kilpailijoihin nähden matriisiensa ja profiiliensa suhteen, sillä useimmat käyttävät jälleenmyyjäprofiileja ja riippuvaisia niiden toimitusajoista. Yrityks...

Katso lisätiedot

Myynnissä kalakauppa ja kalanjalostuslaitos yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa

Kalakauppaa sijaitsee yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa. Kalakaupasta löytää kaikki yrityksen itse valmistetut savukalaherkut, mutta myös tuoretta kalaa, erilaisia säilyketuotteita sekä kattavan lounastarjoilun. Lounaaksi tarjoillaankin aina kalakeittoa sekä muuta kotiruokalounasta. Yritys onkin tunnettu hyvästä laadusta, tuotteista sekä tuoreudesta. Yrityksen asiakkaita ovat kaupat, ravintolat, pitopalveluyrittäjät sekä yksityiset kuluttajat.Kalan valmistus tapahtuu omalla tuotantolaitoksella. Vuo...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava menestyvä LVI yritys kaupan!

Hyvämaineinen yritys tekee vaativia LVI-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Länsi-Suomessa. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöstön ja laadukkaan toiminnan vuoksi varsin laaja ja monipuolinen. Yleisempien putkitöiden lisäksi osaaminen kattaa myös mm. jäähdytysputkistot, kaukolämpötyöt sekä sprinklerijärjestelmät. Olemas...

Katso lisätiedot

Myynnissä viihtyisä laivaravintola Turussa

Turussa Aurajoessa hyvällä sijainnilla operoivan viihtyisän laivaravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman suurempia investointitarpeita. Ruuan osuus myynnistä on noin 25 % mutta on mahdollista nostaa suuremmaksi liiketoimintakonseptia kehittämällä. Nykyisin valtaosa liikevaihdosta tulee kesäsesongin aikana mutta myös tämän osalta on mahdollista kehittää liiketoimintaa paremmin ympärivuotiseen toimintaan sove...

Katso lisätiedot