Halutaan myydä
Myydään osakkuus yrityksestä, jonka tuotteena mobiilisovellus ja tavoitteena Suomen ja myöskin kansainväliset markkinat

Kohdenumero FK56346
Hintapyyntö 4 000
Toimiala ATK-ohjelmointi, ATK-ylläpito (ITC)
Sijainti Koko Suomi
Myydään osakkuus yrityksestä, jonka tuotteena mobiilisovellus. Mobiilisovellus on jo käytössä ja testattu. Mahdollisuudet kansainväliseen toimintaan. Sovellusta on helppo jatkokehittää.
Minimisijoitus 4000€

Ainutlaatuinen mobiilisovellus, joka yhdistää kuluttajat ja yritykset. Palvelu on rakennettu vastaamaan nykyajan haasteisiin kuluttajien ja yritysten välillä. Se mahdollistaa yrityksen löytämistä kuluttajille ja kuluttajien löytämistä yrityksille ilman suurta markkinointia. Palvelun avulla mahdollistetaan yritysten liikevaihdon kasvu ja saatavuus. Samalla minimoidaan harmaata taloutta. Palvelu on ainutlaatuinen, helppo ja nopea käyttää.

Markkinat Suomessa:
120000 yritystä (tilanne 2020)

Markkinat ulkomailla:
rajaton mahdollisuus

Palvelun laajentumismahdollisuus:
skaalautuu muille toimialoille

Ostajalla mahdollisuus hallituspaikkaan. Ammattitaito ohjelmoinnista, myynnistä, markkinoinnista ja verkostot katsotaan hyödyksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Metalli- ja muovituotteiden valmistaja

Yrityksen tuotteita ovat mm. (ruuvi)korkit, metalliset kierrekorkit, pussit yhdessä suurimmista riippumattomien metallisten ryöstölaatikoiden valmistajista jne. viini-, alkoholi- ja elintarvikepakkausalalle. Yrityksellä on hyvin kehittynyt tuotantolinja, johon on hiljattain lisätty EU-rahoitteisia kokoonpanolinjoja.95 % myynnistä tulee viennistä Ranskaan, Italiaan, Saksaan, Etelä-Amerikkaan jne. Yritys on kasvanut orgaanisesti keskimäärin 25 %:lla, minkä odotetaan jatkuvan myös tulevina vuosina.Äskettäin on...

Katso lisätiedot

Myynnissä teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalveluja tekevä liiketoiminta

Yritys on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia huolto- ja mekaanisen kunnossapidon palveluita teollisuuden asiakkaille. Yritys toimii myös tilauskonepajana, jossa se toteuttaa asiakkaiden tarvitsemia teräsrakenteita sekä hitsaus- ja korjaustyöt sertifioidulla ammattitaidolla.Yrityksen asiakkaina on merkittäviä suuryrityksiä eri puolella Suomea. Yrityksen palvelut kattavat laajan kirjon teollisuuden kunnossapitotöitä, ja yritys on erityisen vahva ennakoivan kunnossapidon alalla. Yrityksessä panostetaan ja...

Katso lisätiedot

Tuottoisa lounaskahvila Pirkanmaalaisessa kaupungissa

Vilkkaalla alueella kahvila-, leipomo- ja -kevytlounas -tuotteet....

Katso lisätiedot

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot