Halutaan myydä
Myydään osakkuus yrityksestä, jonka tuotteena mobiilisovellus ja tavoitteena Suomen ja myöskin kansainväliset markkinat

Kohdenumero FK56346
Hintapyyntö 4 000
Toimiala ATK-ohjelmointi, ATK-ylläpito (ITC)
Sijainti Koko Suomi
Myydään osakkuus yrityksestä, jonka tuotteena mobiilisovellus. Mobiilisovellus on jo käytössä ja testattu. Mahdollisuudet kansainväliseen toimintaan. Sovellusta on helppo jatkokehittää.
Minimisijoitus 4000€

Ainutlaatuinen mobiilisovellus, joka yhdistää kuluttajat ja yritykset. Palvelu on rakennettu vastaamaan nykyajan haasteisiin kuluttajien ja yritysten välillä. Se mahdollistaa yrityksen löytämistä kuluttajille ja kuluttajien löytämistä yrityksille ilman suurta markkinointia. Palvelun avulla mahdollistetaan yritysten liikevaihdon kasvu ja saatavuus. Samalla minimoidaan harmaata taloutta. Palvelu on ainutlaatuinen, helppo ja nopea käyttää.

Markkinat Suomessa:
120000 yritystä (tilanne 2020)

Markkinat ulkomailla:
rajaton mahdollisuus

Palvelun laajentumismahdollisuus:
skaalautuu muille toimialoille

Ostajalla mahdollisuus hallituspaikkaan. Ammattitaito ohjelmoinnista, myynnistä, markkinoinnista ja verkostot katsotaan hyödyksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Alueen johtava veneilyn ja erikoiskulkuneuvojen erikoisliike

YRITYSKUVAUSMonipuolinen ja tunnettu veneilyn erikoisliike, jolla on myyntivalikoimissa myös mönkijät ja moottorikelkat. Toiminta on ympärivuotista eri tuoteryhmien sesonkien vuorotellessa. Myös veneliiketoiminta on ympärivuotista talvisäilytysten ja talvihuoltojen johdosta. Veneilyä ajatellen erinomainen sijainti. Hyvät myymälä- ja varastotilat sekä paljon piha-aluetta. Vuokrattuja säilytystiloja on liikkeen välittömässä läheisyydessä. NÄKYMÄT JA MAHDOLLISUUDETYritys on vakaalla pohjalla, ja toiminta pysty...

Katso lisätiedot

Eksklusiivisten korujen (kulta, timantit) maahantuoja ja myyjä

Yksi Viron parhaista korukaupoista. Valikoimaan kuuluu vihkisormuksia, kihlasormuksia, timanttikoruja (kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia, korvakoruja). Kaikki myytävät korut tulevat suoraan valmistajalta.Nykyään 90 % liikevaihdosta on Virossa. Etuna ovat täysin muokattavissa olevat tuotteet sekä täysi kustannuslinjan hallinta. Tuotanto on erittäin tehokasta ja laatu on erittäin korkea. Tällä hetkellä yrityksellä on erittäin korkea potentiaali johtuen laboratoriossa kasvatettujen timanttien määrän kasvusta...

Katso lisätiedot

CNC-koneistukseen erikoistunut menestynyt konepaja Etelä-Suomesta

Myydään vakavaraisen vuosikymmeniä toimineen hyvin menestyvän CNC-koneistukseen erikoistuneen konepajan osakekannan määräenemmistö pääomistajan eläköitymisen vuoksi.Yrityksessä osaavat työntekijät sekä nykyaikainen konekanta. Nämä yhdessä pitkäikäisten asiakassuhteiden kanssa mahdollistavat liiketoiminnan kyvykkyyden. Tarvittaessa kasvua voi hakea uusasiakashankinnasta tai kasvattamalla olemassa olevien asiakkuuksien myyntimääriä. ...

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot