Halutaan myydä
Myydään / etsitään yhtiökumppania dieselkorjaamolle

Kohdenumero FK1602
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto n.100 000 e
Toimiala Ajoneuvojen myynti, huolto, varaosat
Sijainti Lappi
Henkilöluku 1 hlö
Etsitään yhtiökumppania / myydään moottoriajoneuvojen huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys Kemin Diesel Oy. Lapin ja Oulun alueella toimiva yritys on perustettu vuonna 1988 ja sen palvelutarjontaan kuuluu dieselruiskutusvarusteiden korjaus- ja huolto, ruiskutuspumppujen ja suuttimien tarkistukset ja korjaukset, dieselmoottoreihin kohdistuvat vianhaku-,korjaus-, huolto-, optimointi-, ja säätötyöt, sekä autojen ja autotarvikkeiden myynti, edustus ja maahantuonti. Yritys toimittaa Boschin, Delphin, Denson ja Stanadynen varaosia jotka se hankkii suoraan maahantuojilta (Atoy Oy, Kaha Oy, Startax Oy).
Yrityksen asiakaskunta koostuu Lapin ja Oulun alueella toimivista suuryrityksistä ja paikallisista korjaamoista, ja suurin osa sen asiakkaista on vakituisia. Yritys toimii vuokratiloissa Kemin Karjalahdella. Myyntihintaan sisältyy korjaamon täysi varustus: 2 koepenkkiä (Bosch ja Magasa), suutintesterit, pulssituslaite, varaosavarasto, yksikköpumppujen koepenkkivarustus sekä työkalut moottorin kunnon testaamiseen ja vianmääritykseen.
Yrittäjä on valmis myymään koko osakekannan, tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi puolet osakkeista siten, että ostaja siirtyy yhtiön päätoimiseksi yrittäjäksi. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään yhtiökumppanin. Yhtiökumppanilta toivotaan autoalan asentajan kokemusta myös raskaan kaluston osalta.
Lisätietoja puhelimitse 0400 138 145 tai sähköpostilla: [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yritys, joka tarjoaa ompeluteollisuudelle kankaiden erikoiskäsittely-, värjäys- ja viimeistelypalveluja

Yritys tarjoaa kahta erityyppistä palvelua: Pesupalvelut- entsyymipesu, kivipesu, pehmennyspesu, valkaisu (ei tavallisia pesulapalveluita).Värjäyspalvelut - vaatteiden ja tekstiilituotteiden värjääminen, erikoistehosteiden käyttö ja farkkutuotteiden sävyttäminen. Pääasiakkaat ovat Skandinavian tekstiilituotteiden valmistajia, jotka käyttävät Virossa olevia ompeluyhtiöitä. Yritys pystyy laajentamaan toimintaansa tarjoamalla palveluja myös yksityisille asiakkaille. Yhtiöllä ei ole kilpailijoita Virossa eikä S...

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Kannattava ja aseman omaava kattofirma, jolla kymmenien vuosien kokemus

Yritys tarjoaa rakennuttajille ja rakennusten kunnossapidosta vastaaville vesikattotyöt, kattohuollot sekä muut rakennusten ulkopuoliset vedeneristystyöt. Palvelut kattavat lähes kaikki katto- ja vedeneristystyöt kuten kattoremontit, huopakatto remontit, peltikatto remontit, uudiskohteet, katon korjaukset ja huoltotyöt, kattojen kuntokartoitukset, raportit ja muut asiantuntijatehtävät sekä pihakansien, siltojen ja sokkeleiden vedeneristykset. Yrityksen ydinmarkkina-alueena voidaan pitää Etelä- ja Lounais-Su...

Katso lisätiedot

Liikuntavammaisten ja ikääntyvien ihmisten apuvälineiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys myynnissä

Yritys on valtakunnallisesti pitkään toiminut liikuntavammaisten ja ikääntyneiden ihmisten apuvälineiden maahantuoja ja myyjä. Yritys toimii Etelä-Suomessa mutta myyntialue kattaa koko Suomen.Pitkästä historiasta johtuen yrityksellä on laaja asiakaskunta omine jakelijoineen sekä kauppasuhteet myös julkishallinnollisiin toimijoihin sosiaali- ja terveysalalla valmiina hyödynnettäväksi. Asiakkaita ovat mm. sairaalat, jakelijat sekä myös yksityiset ihmiset.Yritys myydään terveysongelmien vuoksi mutta yrittäjät ...

Katso lisätiedot