Halutaan myydä
Menestyvä liikkuva polkupyörähuolto

Kohdenumero FK65798
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Myydään liikkuvan polkupyörähuollon liiketoiminta. Yritys toimii pääasiassa PK-seudulla ja palvelee asiakkaitaan heidän luona, käytössä on huoltoautoksi kalustettu iso pakettiauto, jossa kulkee kätevästi mukana niin huoltotelineet, työkalut kuin varaosatkin. Huoltoja voi huoltoautossa tehdä säästä ja vuodenajasta riippumatta, tavaratilaan on asennettu kattotuuletin, polttoainekäyttöinen lisälämmitin ja sähkötyökaluja varten verkkovirtainvertteri. Olemassa on hyvät kontaktit ja kanavat tavarantoimittajiin varaosien hankintaa varten.

Yrityksen laaja asiakaskunta ja korkea palveluiden laatu ovat aikaansaaneet tietynlaisen "puskaradio"-vaikutuksen, jonka ansiosta viime kautena (2023) ei ollut tarvetta tehdä mitään markkinointitoimenpiteitä.

Liiketoiminta sopii erinomaisesti kahden tai kolmen hengen kaveriporukalle, myös opiskelijoille - toiminta on kausiluonteista, vaikka talvikaudella on mahdollista käyttää pakettiautoa esim. logistiikkapalveluiden tarjontaan ja näin taata vakaa kassavirta myös talvella. Liiketoimintaa on mahdollista näin halutessaan myös laajentaa kokonaisvaltaiseksi pyöräliikkeeksi, jossa olisi verkkokaupassa pyörämyyntiä ja pyörien kotiin toimittamista jo valmiiksi ajokuntoon laitettuna. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa opastaa uudet omistajat liiketoiminnan alkuun.

Myytävään liiketoimintaan sisältyy huoltoautoksi kalustettu pakettiauto Ford Transit vm. 2022 kiinteine kalusteineen, pyörähuollossa tarvittavat telineet ja työkalut, varastossa olevat varaosat ja verkkosivu. Hinta neuvotellaan.

Pyöräilykausi alkaa heti lumien lähdettyä - joten toimi heti jotta pääset mukaan hyviin tienesteihin heti kauden alussa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys myytävänä!

Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta verkkokauppana, sekä pienimuotoisesti myös kivijalkakauppana.Verkkokauppa-alusta ja koko tiedonhallintajärjestelmä on tehty kokonaan uusiksi keväällä 2020. Valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan varusteita, jalkineita sekä logomerkkauksiin tarkoitettuja vapaa-ajan vaattei...

Katso lisätiedot

Lelupuoti Nallukka etsii uutta omistajaa

Myynnissä täydenpalvelun Lelupuoti Nallukan liiketoiminta Pieksamäellä.Lelupuoti Nallukka on yksi Suomen vanhimmista lelukaupoista, jonka tunnelmassa on jotain taianomaista. Ilo ja hyvä mieli tarttuvat mukaasi heti, kun astut ovesta sisään. Vierailu lelukaupassa on elämys niin lapselle kuin aikuiselle.Lelupuodin valikoima on vertaansa vailla. Valikoimasta löytyvät lelut, pelit, askartelu- ja taidetarvikkeet. Edustettuna on kaikki tunnetuimmat tuotemerkit. Sopisiko tämä liiketoiminta juuri sinulle! Nykyinen...

Katso lisätiedot

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot

Infrarakenteiden huolto- ja korjauspalvelut

Yritys tekee mm. väylähoitoa, ympäristönhoitoa, liikennejärjestelyjä, asfalttipaikkauksia. Sijainti sisäisessä Suomessa kasvukeskuksen talousalueella. Yritys tekee 1,2 miljoonan euron liikevaihdolla käyttökatetta noin 220 000 euroa. Yrityksellä suuria asiakkaita, joiden mukana kasvu uusille markkina-alueille on mahdollista. ...

Katso lisätiedot