Halutaan myydä
Menestyvä liikkuva polkupyörähuolto

Kohdenumero FK65798
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Myydään liikkuvan polkupyörähuollon liiketoiminta. Yritys toimii pääasiassa PK-seudulla ja palvelee asiakkaitaan heidän luona, käytössä on huoltoautoksi kalustettu iso pakettiauto, jossa kulkee kätevästi mukana niin huoltotelineet, työkalut kuin varaosatkin. Huoltoja voi huoltoautossa tehdä säästä ja vuodenajasta riippumatta, tavaratilaan on asennettu kattotuuletin, polttoainekäyttöinen lisälämmitin ja sähkötyökaluja varten verkkovirtainvertteri. Olemassa on hyvät kontaktit ja kanavat tavarantoimittajiin varaosien hankintaa varten.

Yrityksen laaja asiakaskunta ja korkea palveluiden laatu ovat aikaansaaneet tietynlaisen "puskaradio"-vaikutuksen, jonka ansiosta viime kautena (2023) ei ollut tarvetta tehdä mitään markkinointitoimenpiteitä.

Liiketoiminta sopii erinomaisesti kahden tai kolmen hengen kaveriporukalle, myös opiskelijoille - toiminta on kausiluonteista, vaikka talvikaudella on mahdollista käyttää pakettiautoa esim. logistiikkapalveluiden tarjontaan ja näin taata vakaa kassavirta myös talvella. Liiketoimintaa on mahdollista näin halutessaan myös laajentaa kokonaisvaltaiseksi pyöräliikkeeksi, jossa olisi verkkokaupassa pyörämyyntiä ja pyörien kotiin toimittamista jo valmiiksi ajokuntoon laitettuna. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa opastaa uudet omistajat liiketoiminnan alkuun.

Myytävään liiketoimintaan sisältyy huoltoautoksi kalustettu pakettiauto Ford Transit vm. 2022 kiinteine kalusteineen, pyörähuollossa tarvittavat telineet ja työkalut, varastossa olevat varaosat ja verkkosivu. Hinta neuvotellaan.

Pyöräilykausi alkaa heti lumien lähdettyä - joten toimi heti jotta pääset mukaan hyviin tienesteihin heti kauden alussa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yritys myy omia patentoituja metallituotteita kasvavaan markkinatarpeeseen

Yritys myy omia talotekniikkatuotteita rakennus-, LVIS- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Yritys on saanut hyvän tunnettavuuden ammattilaisten keskuudessa tuotteidensa ja toimitusvarmuuden ansiosta. Tuotteet ovat ohutlevy-/metallituotteita, helppokäyttöisiä ja asentajien suosimia.Markkinoiden koko on kasvava linjasaneerauksien, putki- ja sähköremonttien sekä energiasaneerauksien mukaisesti. Asiakkaita yrityksellä on laaja-alaisesti ympäri Suomea. Pääasialliset asiakkaat ovat suuret ja pienet urakointialan yr...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Vammalan keskustassa 548 m2 liiketila katutasossa, esim ravintolaksi

Rakennus on rakennettu 1985, se on tältä osalta yksikerroksinen liiketalo ja sijaitsee omalla tontilla Vammalan keskustassa. Huoneistossa on aiemmin toiminut monipuolinen iltaravintola ja baari, tiloissa on hieno esiintymislava ja -kalustus (valaistus, äänentoisto). Kiinteistökaupan yhteydessä on mahdollisuus saada veloituksetta muutakin ravintolatoimeen liittyvää kalustusta. Aloittavaa ravintolayrittäjää autetaan mahdollisuuksien mukaan tarvittaessa, kohtuullisessa määrin (n. 20 tuntia) esim. toimittaja- j...

Katso lisätiedot

Myydään vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola

Vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola.Ravintola sijaitsee hotellikiinteistön toisessa kerroksessa ja tarjoaa tilaa jopa 350 hengelle nykyisten anniskelulupien rajoissa.  Konseptiin kuuluu olennaisena osana tanssittava musiikki, jota tarjoillaan DJ:den, artistien ja livebändien esittämänä. Tilat sisältävät kaksi baaritiskiä sekä suuren esiintymislavan, ja tanssilattia on yksi kaupungin suurimmista. Asiakaskunta on monipuolinen, ulottuen kaupunkilaisista myös ympäryskuntien asukkaisii...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla toimivan maarakennusyhtiön konevuokraustoiminnan liiketoiminta.

Yhtiö on tällä hetkellä keskittynyt Uudenmaan talousalueella maarakennuskoneitten vuokraukseen. Yhtiö palvelee infrarakentamisessa pitkäaikaisia asiakkaitaan vaativissa tie-, katu- ja kenttäprojekteissa. Yhtiöllä on käytössään erittäin ajanmukainen kalusto. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat Uudellamaalla. Henkilöstö on ammattitaitoinen ja kokenut. Yhtiö käyttää lisäksi vakiintuneita yhteistyökumppaneita. Liiketoiminta on siirrettävissä kokonaan tai osittain. Hintapyyntö perus...

Katso lisätiedot