Halutaan myydä
Menestyvä liikkuva polkupyörähuolto

Kohdenumero FK65798
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Myydään liikkuvan polkupyörähuollon liiketoiminta. Yritys toimii pääasiassa PK-seudulla ja palvelee asiakkaitaan heidän luona, käytössä on huoltoautoksi kalustettu iso pakettiauto, jossa kulkee kätevästi mukana niin huoltotelineet, työkalut kuin varaosatkin. Huoltoja voi huoltoautossa tehdä säästä ja vuodenajasta riippumatta, tavaratilaan on asennettu kattotuuletin, polttoainekäyttöinen lisälämmitin ja sähkötyökaluja varten verkkovirtainvertteri. Olemassa on hyvät kontaktit ja kanavat tavarantoimittajiin varaosien hankintaa varten.

Yrityksen laaja asiakaskunta ja korkea palveluiden laatu ovat aikaansaaneet tietynlaisen "puskaradio"-vaikutuksen, jonka ansiosta viime kautena (2023) ei ollut tarvetta tehdä mitään markkinointitoimenpiteitä.

Liiketoiminta sopii erinomaisesti kahden tai kolmen hengen kaveriporukalle, myös opiskelijoille - toiminta on kausiluonteista, vaikka talvikaudella on mahdollista käyttää pakettiautoa esim. logistiikkapalveluiden tarjontaan ja näin taata vakaa kassavirta myös talvella. Liiketoimintaa on mahdollista näin halutessaan myös laajentaa kokonaisvaltaiseksi pyöräliikkeeksi, jossa olisi verkkokaupassa pyörämyyntiä ja pyörien kotiin toimittamista jo valmiiksi ajokuntoon laitettuna. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa opastaa uudet omistajat liiketoiminnan alkuun.

Myytävään liiketoimintaan sisältyy huoltoautoksi kalustettu pakettiauto Ford Transit vm. 2022 kiinteine kalusteineen, pyörähuollossa tarvittavat telineet ja työkalut, varastossa olevat varaosat ja verkkosivu. Hinta neuvotellaan.

Pyöräilykausi alkaa heti lumien lähdettyä - joten toimi heti jotta pääset mukaan hyviin tienesteihin heti kauden alussa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Työvaate ja -turvallisuusvarusteisiin erikoistunut yhtiö, jolla myymälä pääkaupunkiseudulla

Laadukkaita työvaatteita ja -kenkiä sekä suojaimia ja muita työturvallisuusvälineitä myyvä yhtiö. Logolla tai painatuksella merkittyjen yritysvaatteiden osuus kasvava. Asiakkaita useilta eri toimialoilta: kiinteistönhuolto, logistiikka, varustevuokraamot, valmistava teollisuus, rakennusala, ym....

Katso lisätiedot

Kannattava kattorakentamisen liiketoiminta myynnissä!

Toistakymmentä vuotta Pirkanmaalla toiminut vakavarainen, arvostettu ja luotettava vesikattorakentamiseen erikoistunut yritys myytävänä.Omat tuotantotilat ja sopiva asennuskalusto sekä osaavat työntekijät takaavat laadukkaat kattototeutukset kaikkiin vaativimpiinkin korjaus-, huolto- ja uudiskohteisiin niin kotitalouksille, asunto-osakeyhtiöille kuin rakennusliikkeille.Yritys on omalla alallaan ja maantieteellisellä alueellaan niin tunnettu, että tarjouspyyntöjä tulee automaattisesti riittävästi nykytoimint...

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Hyvässä kunnossa oleva ja kovaa tulosta tekevä valmistava yritys elektroniikka-alalla Länsi-Suomessa

Yli 25 vuotta B2B-puolella toiminut yritys jolla on vahva asema ja kova tulos. Hyvä mahdollisuus pyörittää palkatulla johdolla tai yrittäjänä itse....

Katso lisätiedot