Halutaan myydä
Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Kohdenumero FK63593
Hintapyyntö 200 000
Liikevaihto 909 000
Taseen loppusumma 261 000
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Lappi
Henkilöluku 7
Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.

Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. Palvelut ulottuvat perushuolloista ja -korjauksista monimutkaisempiin toimenpiteisiin, kuten moottori- ja voimansiirtoremontteihin, jarru- ja alustatöihin sekä sähkövikadiagnostiikkaan.

Konekorjaamossa huolletaan ja korjataan erilaisia maatalouskoneita, traktoreita ja moottorikelkkoja. Traktoreiden osalta toiminta-alueena on erityisesti Lapin lääni. Yleensä asiakkaan työkone tuodaan korjaamolle, mutta tapauskohtaisesti huolto- ja korjaustyö voidaan suorittaa asiakkaan luona.

Yrityksellä on voimassaolevat huoltosopimukset useiden traktorimerkkien kanssa. Lisäksi yrityksellä on huoltosopimuksia eri yritysten ja toimijoiden kanssa.

Yrityksen vahvuus on sen kokeneessa henkilökunnassa ja laaja-alaisessa osaamisessa. Asiakaskunta tulee pääsääntöisesti yrityksen kotikunnasta ja lähialueilta. Vahvan lisän toimintaan tuo myös naapurimaa Ruotsi sekä Norja.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Kiinteistöalan palvelut

Yritys aloitti liiketoimintansa siivouspalvelujen tarjoajana. Myöhemmin, liiketoiminnan kehittyessä, yritys alkoi laajentaa palveluvalikoimaansa ja tarjoaa nyt laajan valikoiman toimintoja kiinteistönhallinnasta lumenpoistopalveluihin sekä viheralueiden suunnitteluun ja ylläpitoon. Yhtiö toimii kansallisella tasolla ja asiakasportfolioon kuuluu yrityksiä kaikista suurimmista alueellisista keskuksista. Tavalliset asiakkaat ovat suuryrityksiä....

Katso lisätiedot

Yksi Viron suurimmista ja tunnetuimmista täyden palvelun käännöstoimistoista

Myynnissä on kaksi käännöstoimistoa, jotka työskentelevät saman toimitusjohtajan johdolla ja käyttävät samaa kääntäjien tietokantaa. Suuremman toimiston vuosiliikevaihto on 1,3 miljoonaa ja pienemmän 200 tuhatta. Liikevoitto on noin 20 % liikevaihdosta. Valikoima sisältää kaikki maailman kielisuunnat sekä kirjalliset ja suulliset käännökset....

Katso lisätiedot

Upean merinäköalan ja upeita auringonlaskuja tarjoava ravintola yksityissatamassa lähellä Tallinnaa

Pieneltä näyttävä talo kätkee ravintolan lisäksi yksityistilaisuuksiin tarkoitetun salin jopa 40 hengelle, saunaosaston, 4 hotellihuonetta enintään 8 hengelle ja sikarihuone herroille.Vuokrasopimus on voimassa tammikuuhun 2024 asti.Vuokra on 30 000 euroa vuodessa. Hoitokulut yhteensä 30 000 euroa vuodessa....

Katso lisätiedot