Halutaan myydä
Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Kohdenumero FK63593
Hintapyyntö 200 000
Liikevaihto 909 000
Taseen loppusumma 261 000
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Lappi
Henkilöluku 7
Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.

Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. Palvelut ulottuvat perushuolloista ja -korjauksista monimutkaisempiin toimenpiteisiin, kuten moottori- ja voimansiirtoremontteihin, jarru- ja alustatöihin sekä sähkövikadiagnostiikkaan.

Konekorjaamossa huolletaan ja korjataan erilaisia maatalouskoneita, traktoreita ja moottorikelkkoja. Traktoreiden osalta toiminta-alueena on erityisesti Lapin lääni. Yleensä asiakkaan työkone tuodaan korjaamolle, mutta tapauskohtaisesti huolto- ja korjaustyö voidaan suorittaa asiakkaan luona.

Yrityksellä on voimassaolevat huoltosopimukset useiden traktorimerkkien kanssa. Lisäksi yrityksellä on huoltosopimuksia eri yritysten ja toimijoiden kanssa.

Yrityksen vahvuus on sen kokeneessa henkilökunnassa ja laaja-alaisessa osaamisessa. Asiakaskunta tulee pääsääntöisesti yrityksen kotikunnasta ja lähialueilta. Vahvan lisän toimintaan tuo myös naapurimaa Ruotsi sekä Norja.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tuottava design- ja sisustusalan maahantuonti- ja myyntiyritys pääkaupunkiseudulla

Myydään erittäin hyvin tuottavan maahantuonti- , design- ja myyntiyrityksen liiketoiminta pääkaupunkiseudulla. Yritys myy sisustustuotteita kuluttajille ja yrityksille verkossa ja kivijalkakaupassa. Yrityksen tuotteisiin kuuluu sekä omaa designia että kansainvälisten arvostettujen tuotemerkkien edustusta. Yritys pyörii nykyisellä tasolla yhden henkilön työpanoksella. ...

Katso lisätiedot

Kannattava padel-liiketoiminta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Uudellamaalla

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio, välinemyynti, valmennus, tapahtumat ja seurayhteistyö.Uusi omistaja voi pyörittää liike...

Katso lisätiedot

Kiinteistökehitys Tallinnan lähellä

Hyviä tontteja liike- ja tuotantorakentamiseen Tallinnan keskustan läheltä. Vapaita tontteja 7000 neliötä Tallinnan kehätien ja Tabasalun teknologiakylän vieressä. Erinomainen mahdollisuus kiinteistökehittämiseen. ...

Katso lisätiedot

Luonnonkaunis ravintola- ja leirintäaluekokonaisuus omalla rantatontilla (2,5 ha)

Suosittu kesäravintola palvelee asiakkaitaan tiistaista sunnuntaihin sesonkiaikana. Talvisin se toimii lähinnä tilausravintolana mutta esimerkiksi sen joulupöytä on erittäin suosittu ja tällöin illallista tarjotaan viikonloppuiltaisin (pe-la) kolmen viikon ajan. Samalla tontilla on myös kolme täysin varustettua ja ylellistä vuokramökkiä (neljäs on valmistumassa). Nämä ovat sesonkiaikana olleet loppuunmyytyjä....

Katso lisätiedot