Halutaan myydä
Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Kohdenumero FK63593
Hintapyyntö 200 000
Liikevaihto 909 000
Taseen loppusumma 261 000
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Lappi
Henkilöluku 7
Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.

Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. Palvelut ulottuvat perushuolloista ja -korjauksista monimutkaisempiin toimenpiteisiin, kuten moottori- ja voimansiirtoremontteihin, jarru- ja alustatöihin sekä sähkövikadiagnostiikkaan.

Konekorjaamossa huolletaan ja korjataan erilaisia maatalouskoneita, traktoreita ja moottorikelkkoja. Traktoreiden osalta toiminta-alueena on erityisesti Lapin lääni. Yleensä asiakkaan työkone tuodaan korjaamolle, mutta tapauskohtaisesti huolto- ja korjaustyö voidaan suorittaa asiakkaan luona.

Yrityksellä on voimassaolevat huoltosopimukset useiden traktorimerkkien kanssa. Lisäksi yrityksellä on huoltosopimuksia eri yritysten ja toimijoiden kanssa.

Yrityksen vahvuus on sen kokeneessa henkilökunnassa ja laaja-alaisessa osaamisessa. Asiakaskunta tulee pääsääntöisesti yrityksen kotikunnasta ja lähialueilta. Vahvan lisän toimintaan tuo myös naapurimaa Ruotsi sekä Norja.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Elektroniikkalaitteita valmistava yritys Länsi-Suomessa

Ainutlaatuinen tilaisuus ostaa itselleen huippukannattava yritys jolla on uniikki tuoteperhe ja todella vahva asema markkinoilla. ...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot

Arvostettu, kansainvälisestikin toimiva laadukkaiden metalli- ja muoviosien valmistaja

Toiminta muodostuu metallin levyosatöistä ja koneistuksesta, sekä muovin ruiskupuristus- ja kokoonpanotöistä merkittäville suomalaisille ja kansainvälisille konevalmistajille. Yhtiöllä merkittävät toimittajasopimukset johtaviin alan asiakkaisiin....

Katso lisätiedot

Kasvava ja kannattava liimapuutuotteiden valmistus

Yritys valmistaa liimalevyjä ja hiottuja tuotteita kansainvälisille asiakkaille Euroopassa. Yritys voimakkaassa ja kannattavassa kasvussa. Arvioitu liikevaihto kuluvalle vuodelle 1,0 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 190.000 euroa. Ensisijaisesti myydään myös omistajalta vuokralla oleva hallitila, jonka vuokrien säästyessä kannattavuus paranee entisestään....

Katso lisätiedot