Halutaan myydä
Koiviston Könttäpaja Oy

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK59176
Hintapyyntö 100 000
Liikevaihto 180000
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Myydään monimerkkikorjaamona toimivan autokorjaamo- ja huoltoyrityksen liiketoiminta Kauhajoella. Korjaamossa on 3 nosturipaikkaa ja kauppaan sisältyvät kaikki korjaamon laitteet, työkalut sekä varasto. Yritys toimii vuokratiloissa.

Yrityksellä on laaja asiakaskunta, ja sinne tullaan pidemmänkin matkan takaa. Yritys korjaa ja huoltaa myös vanhempaa autokantaa, joihin sisältyy katsastuskorjaukset ja hitsaustyöt. Yritys kuuluu valtakunnalliseen autojen huolto- ja korjauspalveluketjuun.

Yritys työllistää yrittäjän lisäksi yhden henkilön.

Hyvä tilaisuus autoalan osaajalle lähteä jatkamaan noin 10 vuotta toimineen autokorjaamon ja –huollon toimintaa. Yrittäjä on valmis perehdyttämään jatkajan.

Ota yhteyttä yrittäjään oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi!


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kasvava ja perinteikäs ICT-alan yritys Pohjanmaalla

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot

Lounasravintola sekä tilausravintola vilkkaassa maaseutukaupungissa

Lounasravintolatoimintaa harjoitetaan kaupungin ydinkeskustassa katutason liiketilassa, jossa valmistuskeittiö sekä noin 60 asiakaspaikkaa.Tilausravintola on alueella pitkään toiminut kohde, jonka tilat mahdollistavat monipuolisen toiminnan; tilausravintola, ruoka- ja lounasravintola, pitopalvelu yms. Tilaa lähes 300 henkilölle, oma piha-alue, jota mahdollisuus hyödyntää tapahtumissa yms.Molempien kohteiden varustus, koneet, laitteet ja kalusto ovat asialliset ja kummassakin on valmistuskeittiö.Molemmat koh...

Katso lisätiedot

Myynnissä hyvätuottoinen ja tasokas yökerholiiketoiminta Jyväskylän keskustassa

Tunnettu tasokas yökerho Jyväskylän keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalleen.Liiketoiminta on hyvätuottoista jo nyt mutta liiketoiminta tarjoaa mahdollisuuden myös kehittää liiketoimintaa edelleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarpeita. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa.Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan to...

Katso lisätiedot

Kappaletavaran kuljetukseen erikoistunut kuljetusalan yritys

Kappaletavaran kuljetusta omalla kalustolla sopimusten mukaan...

Katso lisätiedot