Halutaan myydä
MYYTÄVÄNÄ AUTOKORJAAMO ETELÄ-KARJALASSA

Kohdenumero FK56056
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Etelä-Karjala
Oletko aikaansaapa auton korjaaja? Kykenetkö itsenäiseen työskentelyyn? Arvostatko rauhaa, keskellä maaseutua mutta hyvien yhteyksien varrella?
Myynnissä pitkään toiminut autokorjaamo Pohja-Lankilassa Ruokolahdella. Korjaamohalli sijaitsee omalla puolen hehtaarin rantatontilla kylän keskustassa.

Hallissa on kaksi asennuslinjaa, joissa molemmissa reilun neljän metrin ajokorkeus. Hallin varusteluun kuuluu öljymonttu, paineilmajärjestelmä, jarrutesteri, rengaskoneet, sorvi, jyrsin sekä muu korjaamokalusto ja -välineistö. Korjaamossa on myös toimisto-/myymälätila sekä tontilla erillinen varastorakennus.

Korjaamo on perinteinen kyläkorjaamo, jonka asiakaskunta koostuu ympärivuotisesti lähinnä paikallisista asukkaista, mutta kesäkuukausina myös kesäasukkaat ovat merkittävä tulon lähde.
Hallin yhteydessä on myös n. 40 neliön kahden huoneen asuintila, joka vaatii remontointia mikäli se otetaan asuntokäyttöön. Rakennus- ja kalustokanta on ikääntynyttä mutta toimivaa.

Korjaamo myydään mieluimmin sekä kiinteistö- että liiketoimintakauppana. Kiinteistötunnus 700-455-1-80.
Tontilla on myös rakennusoikeutta jäljellä.

Tässä on mahdollisuus nohevalle, oman tulevaisuuden rakentajalle, jolla pysyy kädessä niin jakoavain, hitsipilli kuin vasarakin. Ja jos vielä pitää vesillä liikkumisesta ja kalastuksesta, tässä on paikka!

Lisätietoja ja yhteydenotot
Pekka Kovanen
0500 749 178
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Lelupuoti Nallukka etsii uutta omistajaa

Myynnissä täydenpalvelun Lelupuoti Nallukan liiketoiminta Pieksamäellä.Lelupuoti Nallukka on yksi Suomen vanhimmista lelukaupoista, jonka tunnelmassa on jotain taianomaista. Ilo ja hyvä mieli tarttuvat mukaasi heti, kun astut ovesta sisään. Vierailu lelukaupassa on elämys niin lapselle kuin aikuiselle.Lelupuodin valikoima on vertaansa vailla. Valikoimasta löytyvät lelut, pelit, askartelu- ja taidetarvikkeet. Edustettuna on kaikki tunnetuimmat tuotemerkit. Sopisiko tämä liiketoiminta juuri sinulle! Nykyinen...

Katso lisätiedot

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Erikoispilarit, -aihiot ja -hirret. Yritys on merkittävästi vientipainotteinen.

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Vahvasti vientipainotteinen yritys.Tarjolla perheyrityksen pyörittämä tehdas, joka on erikoistunut kotimaisen männyn ja kuusen jalostukseen. Laatu, joustavuus ja perinne yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa liimapuutehtaassa. Olipa kyse erikoispilareista, -aihioista tai mastoista purjelaivoille, tämä tehdas vastaa monenlaisiin tarpeisiin, taaten samalla korkean laadun ja kestävät tuotantoperiaatteet....

Katso lisätiedot

Salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä muita pienempiä maaurakointitöitä toteuttavan yhtiön osakekanta

Yhtiö toteuttaa salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä pienempiä maaurakointitöitä. Tuotteita ja palveluita ovat salaojat ja sadevesijärjestelmät sekä niiden kaivuu ja asennus.Palveluihin kuuluvat urakoiden yhteydessä myös pihatyöt, laatoitukset, tarvittavat sähkötyöt, asfalttien poistot ja uusimiset sekä kaivuun esteinä olevien aitojen, terassien ja aitojen purkamiset ja asennukset takaisin. Yhtiö tarjoaa näin ollen asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella salaoja- ja sadevesijärjestelmiä yhteistyössä al...

Katso lisätiedot

Erikoistyökaluihin erikoistunut maahantuontia harjoittava yritys jolla oma toimiva verkkokauppa ja valmis jälleenmyyjäverkosto.

Erikoistyökaluja, jotka osittain maailman uutuuksia. Oma maahantuonti ja jakelu jälleenmyyjäverkostolle ja ammattilaisille....

Katso lisätiedot