Halutaan myydä
MYYDÄÄN KANNATTAVA AUTOKORJAAMO RUOKOLAHDELLA

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK55368
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Etelä-Karjala
Yrittäjän ikääntymisen vuoksi myynnissä on Ruokolahden keskustaajamassa sijaitseva, pitkään toiminut ja tunnettu yleis-/monimerkkikorjaamo. AD-ketjuun kuuluva korjaamo toimii omassa hallikiinteistössä. Tila koostuu n. 260m2:n korjaamohallista sekä yläkerran toimisto- ja sosiaalitiloista. Laitteita on 3 nosturia sekä asianmukainen valikoima yleis- ja erikoislaitteita sekä työkaluja.

Yritys myydään ensisijaisesti liiketoimintakauppana, johon kuuluvat hallikiinteistön vuokrasopimus, muut asiakkuus- ja päämiessopimukset sekä korjaamon liiketoiminta monimerkkikorjaamon asianmukaisine koneineen ja kalustoineen sekä vaihto-omaisuusvarasto (aineet, tarvikkeet, renkaat ym.) kaupantekohetken inventaarion mukaan arvotettuna. Voidaan keskustella kauppakokonaisuudesta , mihin sisältyy myös hallikiinteistö.

Tässä on erinomainen mahdollisuus alan ammattilaiselle perustaa itselleen toimeentulo ja tulevaisuus aktiivisessa, hyvinvoivassa ja vauraassa Ruokolahden kuntakeskuksessa.

Lisätietoja ja yhteydenotot
Juhani Sten
0400 909 839
[email protected]


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä maanrakentaja, jolla merkittävä kannattavan kasvun potentiaali

Yritys toimii vahvasti maanrakennuksen toimialalla, jossa sillä on vuosien kokemus ja sitä kautta syntynyt osaaminen sekä markkina-asema. Sillä on potentiaalia kasvattaa volyymiaan kannattavasti.Yritys toteuttaa merkittäviä infrarakentamisen kohteita ja sillä on asiallinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö. Yrityksellä on sertifioitu laatujärjestelmä ja seuraavat RALA-pätevyydet: Väylärakentamisen pääurakointi Tiet, kadut ja kunnallistekniikka, Putkilinjojen ja johtoverkkojen pääurakointi Putkilinj...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut säiliöt

Yritys valmistaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja säiliöitä ja laitteita pääasiassa räätälöityinä tuotteina. Asiakasryhmiin kuuluu teollisuus, kemian- ja lääketeollisuus sekä juoma- ja elintarviketeollisuus....

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot