Hintapyyntö 20 000
Liikevaihto 20 000 - 50 000
Taseen loppusumma
Toimiala Puutavaran ja puutuotteiden valmistus
Sijainti Keski-Suomi
Henkilökunnan lukumäärä 1

Myydään puutuotteita tilaustyönä valmistavan yrityksen liiketoiminta tai tuotantokoneet. Konekanta keskimäärin 10 vuotta vanhaa, toimintakuntoisia, ammattikäyttöön tarkoitettuja koneita; säteissaha, leveänauhasantaaja, pitkänauhasantaaja, oiko-tasohöylä, sirkkeli/alajyrsin, talttaporakone, pitkänreiänporakone, vannesaha, puusorvi, Big-Boy-hiomakone. Valikoima käsityökoneita; naulaimia, poria, hiomakoneita, jyrsimiä.
Yritys toimii n. 500 M2 tarkoituksenmukaisissa, edullisissa vuokratiloissa, joissa hyvä purunpoistojärjestelmä sekä erillinen maalaamotila.
Yritys on tehnyt n. 20 vuoden aikana erilaisia alihankinta- ja tilaustöitä ympäri Suomea. Toimintaa voi jatkaa nykyisissä tiloissa (laajennettavissa samassa kiinteistössä 800 m2:öön) tai on myös poissiirrettävissä. Vuosiliikevaihto vaihdellut 20000-50000 euroa. Tilapäistyövoimaa lukuunottamatta yrittäjä on pääosin toiminut yksin. Tarvittaessa yrittäjä voi opastaa, sopimuksen mukaan, jatkajaa alkuun. Toiminnasta luovutaan yrittäjän eläköitymisen vuoksi.

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän.

Pakolliset kentät on merkitty *:llä.