Ajankohtaista -palstalle voivat kaikki päivittää omistajanvaihdoksiin liittyviä uutisia, tapahtumia ja mielenkiintoisia julkaisuja. Firmakauppa.fi oikolukee kaikki tiedotteet ennen julkaisua, jolloin ilmoituksesi näkyy viimeistään viiden arkipäivän kuluttua palstalla. Ylläpidolla on oikeus harkintansa mukaan olla julkaisematta tiedotteita.


 • Firmakauppa.fi -palvelu jatkaa suosiotaan yritysten myynti- ja ostopalstana!

  Palveluun on jätetty yhteensä jo yli 1 300 ilmoitusta. Tälläkin hetkellä sivustolla on aktiivisena lähes 300 myytävää yritystä, ja yli 100 ilmoitusta joissa haetaan ostettavaa yritystä.

  Kävijöitä sivustolla on kuukausittain noin 7 000, joten kiinnostus yrityskauppoja kohtaan on suuri. Sivuston suosio kävijöiden keskuudessa on noussut tasaisesti.

  Toivotamme myös jatkossa kaikki yrityksen myynnistä…

  Näytä koko tiedote
 • Firmakaupan asiakaspalvelu on lomalla juhannusviikon, 19 - 25.6.2017.
  Tästä huolimatta palvelu on normaalisti käytettävissä eikä asiakaspalvelun loma vaikuta palvelun kautta tehtäviin kohdeilmoituksiin.
  Asiakaspalvelu toivottaa kaikille hyvää ja lämmintä juhannusta!

  Näytä koko tiedote
 • LIVE-Webinaari: Yrityskaupat vetävät nyt - kuka vie parhaat päältä?
  torstaina 30.3.2017 klo 9.00 - 9.45

  Tervetuloa osallistumaan Danske Bankin omistajanvaihdoksiin keskittyvän webinaarisarjan ensimmäiseen osaan, jossa asiatuntijamme kertovat, missä kunnossa talous on ja ovatko markkinat tällä hetkellä myyjän vai ostajan?

  Webinaarissa esiintyvät Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki, finanssikeskuksen johtaja Antti Kivisaari sekä vuoden omistajanvaihdosasiantuntija,…
  Näytä koko tiedote
 • Kasvu Open on saavuttavat valtavan valtakunnallisen suosion PK-yritysten keskuudessa. Suomen Yrityskaupat mukana yhtenä pääsponsorina järjestämässä Kohti Yrityskauppaa – Kasvupolkua. Mikäli harkitset yritysostoa tai pohdit oman yrityksesi myymistä tulevaisuudessa, niin tule kuulemaan aiheesta lisää starttitilaisuuksiin!

  Kasvu Open on valtakunnallinen yritysten kasvun sparrausprosessi, jossa kasvun kovimmat asiantuntijat ja osaajat antavat osaamisensa maksutta yrityksesi käyttöön.  Näytä koko tiedote
 • Jo 250 myytävää yritystä ja 100 hakijaa Firmakaupassa!

  Firmakaupan suosio jatkuu ja kasvaa. Vilkasta on niin myyjä- kuin ostajapuolellakin ja yrityksen vaihtavat omistajaa.

  Jos et ole vielä löytänyt etsimääsi yritystä tai yrityksellisesi ostajaa, niin kokeilepa päivittää ilmoituksesi tekstiä. Ehkä viestisi ei nykymuodossa vain ole mennyt perille? Yrityskauppa ottaa aikaa. Ammattilaisetkin kautta se kestää keskimäärin 10 kuukautta, joten turhan hätäinen ei kannatta olla. …  Näytä koko tiedote
 • Yritysostot kaatuvat monesti rahoitukseen. Syylliseksi usein nimetään kitsaaksi väitetyt pankit, mutta todellisuudessa syitä löytyy muualta. Huonosti mietitty kaupan toteutustapa, ylihinta, epärealistinen rahoitusrakenne tai kelvottomasti laaditut rahoitushakemukset johtavat tyypillisimmin kielteisiin rahoituspäätöksiin. Hakijana on tavallisesti yrityksen ostaja, jolle rahoitusmaailman kiemurat ovat vieraita.

  Yrityskaupoissa rahoitusinstrumentteja on lukuisia muitakin kuin pankkilaina.…

  Näytä koko tiedote
 • Arvokas yritys on uutuuskirja, joka jokaisen yrittäjän kannattaa lukea. Tämän kirjan lukeminen on tuottava investointi riippumatta siitä, onko yritys vasta perustettu vai vuosikymmeniä vanha.

  Kirja antaa käytännön ohjeita siitä, kuinka mikä tahansa yritys voi säilyttää ja kasvattaa arvoaan. Mikään yritys ei ole hyvä kaikissa asioissa, eikä mikään huono jokaisessa. Kirjan avulla kykenet valmentamaan yrityksesi huippukuntoon yksinkertaisilla konsteilla askel kerrallaan.

  Kirja…  Näytä koko tiedote

Lisää tiedote